Connery

Den ultimative Sound Blaster?

Creative lancerer kraftigere udgave af CES-favoritten

Den ultimative Sound Blaster?

Leder du efter et kompakt alternativ, til din gamle støvede forstærker? 

Tag et kig på Sound Blaster X7 Limited Edition, den er pakket med features, og har et rent design med karakter. Forstærkeren er udstyret med en Texas Instruments Class D forstærker, der leverer 100 Watt, helt effektivt (RMS). Det betyder at du kan få støvet dine gamle passive højttalere af igen, og via Bluetooth-forbindelsen, puste liv i det, med nyere musik og film.

ANNONCE

“Sound Blaster X7 er den mest teknologisk avancerede Sound Blaster, vi nogensinde har produceret. Vi har kombineret flere årtiers ekspertise inden for lyd med de bedst tænkelige audiofil-komponenter for at skabe den bedste højopløsnings-lydoplevelse til spil, musik og film. Den oprindelige sorte udgave af Sound Blaster X7 har en output-impedans på 2,2 ohm for hovedtelefonforstærkeren, hvilket er godt nok til de fleste IEM'er på markedet. Vores udviklere har dog flyttet grænsen yderligere ved specifikt at udvikle et hovedtelefonforstærker-kredsløb med en endnu lavere output-impedans på 1 ohm,” siger Long Chye Low, General Manager for Sound Blaster. 

ANNONCE
Info

Den perlemorshvide udgave af Creative Sound Blaster X7 med strømadapter på 144 W og output-impedans på 1 ohm for hovedtelefonforstærkeren koster 499,99 euro og er tilgængelig fra slutningen af januar 2015 i onlinebutikken på creative.com.

Den sorte Sound Blaster X7 med strømadapter på 70 W koster 2999 kroner og er tilgængelig i onlinebutikken på creative.com nu.

ANNONCE
Del

Seneste nyt