Connery

Den ultimative grill

Her er grillen, du skal have, hvis du VIRKELIG vil føre dig frem til sommer!

Den ultimative grill
Jeg er en mand med stolte værdier. Og en af de værdier er kunsten at grille.

Jeg elsker at grille. Der findes ikke noget bedre at stå i ens have med en kold bajer, solen i hovedet og kunne dufte kullet fra grillen. Det er der man virkelig mærker, det er sommer.
 
Uanset hvad man gør, er det umuligt at være i dårligt humør, når man griller. Der vil altid være en fed stemning, selvom man har været så uheldig, at et eller andet fjols har slæbt fede (irriterende) Dorit med, som altid vælter rundt. I kender det godt (jeg ved I kender det), den type som altid skal gøre andre opmærksom på, hvor lækker hun er. Hvilket hun bare ikke er. Misforstå mig ikke, selvtillid er godt - til et vist punkt. Nå men det var egentlig ikke det, jeg ville skrive om, så jeg vil prøve at komme tilbage til emnet - nemlig DEN ULTIMATIVE GRILL! 

Har du allerede kigget på billedet, så kan du allerede se det. Det er den nye Barbecue grill fra Elektrolux. Mmmm barbecue.

Elektrolux påstår, at maden på disse grills kan laves mindst ligeså godt som på en komfur indendørs. Og jeg tror på dem.
Masser af udstyr og muligheder, kvalitets-materialer og et robust design i rustfrit stål gør den seneste opfindelse fra Electrolux til den ultimative grill i udendørskøkkenet. Det lyder da for fedt.

Barbecue Grillen tilbydes i tre størrelser, dels EGL3000X med tre brændere og et tilberedningsareal på 3606 cm2, dels EGL4400X med fem brændere og et tilberedningsareal på 5600 cm2 og endelig EGL2600X med to brændere og et tilberedningsareal på 3300 cm2. Og du skal virkelig kunne flytte rundt med nogle kilo, for de vejer over 45 kg. De har elektronisk tænding samt dobbeltisoleret låg med rustfrit stål i begge sider.

Selve stegearealet er udstyret med otte mm tykke grillriste i rustfrit stål. Ligeledes er der separate infrarøde brændere, som sikrer, at kødet steges hurtigt og samtidigt jævnt. Med det indbyggede deluxe stegetermometer får kødet altid den rette temperatur. Man kan ikke andet end at kalde det lir!

Og til prisen. Ja, omkring små 12.000 kr. Så er det betalt, men man får også en rigtig god gennemført grill, og man skal jo køre stilen her til sommer.

Connery.dk siger: Det er virkelig kvalivare det her! Køb det, hvis du skal være den ultimative grillmester.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce