Connery

Den store Hyundai Santa Fe har fået nyt design og danske priser

7-personers plug-in til under trekvart million

Hyundai har nu løftet sløret for deres nyeste satsning i SUV-segmentet – den helt nye SANTA FE Plug-in Hybrid. 

Den nye generation af Hyundais største slæde har godt nok fået et skud el - men er altså stadig med brændstof. Modellen lanceres i Danmark kun som plug-in hybrid, med 1.6liters T-GDI-motor.

Med 253 hk under hjelmen og en elektrisk rækkevidde på op til 54 km, leverer SANTA FE også firehjulstrækk og en 6-trins automatisk gearkasse. Og så er der plads den store familie i 7-sæders vognen. Trækkapaciteten er på 1.010 kg med bremser.

Den nye model kommer i tre udstyrsvarianter: Advanced, Ultimate og Calligraphy. Hvis du går efter det ultimative (og det gør du selvfølgelig), så er Calligraphy-udgaven muligvis den rette. Sorte detaljer, 20” alufælge og en kabine, der emmer af luksus med nappa-lædersæder og UV-C-desinficering? En privat-spa på hjul?


På tech-siden er der også fuld  smæk for skillingen. Over-the-air opdateringer? Check. BOSE-lydanlæg? Check. Fjernbetjent parkering, fordi du ikke gider bakse med at finde den perfekte parkeringsplads? Check.

Med adaptiv fartpilot, 360 graders kamera og varme i sæderne, er både komfort og sikkerhed i top, så du kan fokusere på det vigtige – at nyde køreturen.

 

Priser og tilgængelighed

Den nye Hyundai Santa Fe kan opleves hos forhandlere fra slutningen af august 2024, og de vejledende fra-priser er på plads.

Santa Fe Advanced starter i 569.995 kroner
Santa Fe Ultimate starter i 634.995 kroner
Santa Fe Calligraphy starter i 679.995 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt