Connery

Den perfekte mandeaften

Drengene er samlet, kvinderne er gemt væk. It's on!

Hvis man finder plads i kalenderen til en rigtig drengerøvsaften, er det vigtigt at arrangere det hele lang tid i forvejen. Her er en række grundregler og tips til, hvordan du får mest muligt ud af en aften med drengene – og ikke mindst genoplivet de gode gamle dage.
Den perfekte mandeaften
Den perfekte mandeaften

Proviant

Dette punkt er om noget det mest vigtige på dagsordenen – der må absolut ikke spares! Kød, kød og mere kød er vigtigt. Ribs, burgere, hot wings, steaks, bacon og stort set alt, der bare ligner en omvandrende proteinbombe, er livsnødvendigt til aftenen. Allerhelst druknet i barbecue-sauce!

Derudover er det vigtigt med en masse snacks såsom chips, beernuts og slik - men endnu mere vigtigt med drikkevarer. Har du ikke allerede et par kasser kolde krabater stående i garagen, er det en god idé at investere i en stak grønne stifter. Eller endnu bedre, et øl-fustage så I på den måde rigtig kan give den gas som på amerikanske film. Aftenen skal være præget af begrebet ’ad libitum’, og der må for alt i verden aldrig løbes tør for hverken vådt eller tørt.

- Skulle der være en enkelt vegetar eller en eller anden vildledt sjæl tilstede, er der jo altid en frisk, nyslået græsplæne udenfor…
ANNONCE
Den perfekte mandeaften

Etabler grundreglerne

1.       Mit hus, mine regler
2.       Der må bøvses, råbes og tales højtlydt om sprut og damer
3.       Hvad der sker i mandehulen, bliver i mandehulen
4.       Uenigheder skal enten løses gennem armlægning eller nævekamp
5.       Man drikker ikke sin øl ud, før man kan se den næste
6.       Nævnes kæresten = dummeslag
ANNONCE
Den perfekte mandeaften

Støv højttalerne af

Hvad enten de stakkels speakers har lidt under de hæslige toner af AQUA og Taylor Swift under fruens magt i al for lang tid, eller stået tilstøvet i hjørnet af din hybel, er det nu på tide at blæse dem igennem for god de gode gamle dages skyld. AC/DC, Led Zeppelin, Black Sabbath, DAD eller lignende burde allerede befinde sig i dit musiklager, og skulle gerne sætte tagrenden i gang med at ryste sig selv ud af muren. Macho-mad kræver macho-musik og efter en god, solid omgang rock på spaderne kan aftenen for alvor kaldes en drengeaften.
ANNONCE
Den perfekte mandeaften

Udrens for østrogen

Har du et kvindekøn boende hos dig, er det nok noget af det første, du skal sørge for at smide på porten. Send hende ud med veninderne, ind i biografen for at se Robert Pattinsons hvide stakit-krop eller bare placer hende foran H & M, hvorefter du så kan have huset for dig selv resten af aftenen. Der skal ikke være noget som helst, der blot minder om kvindekønnet i lejligheden, da mændene skal have lov til at udfolde sig på deres mest primitive, drengerøvsagtige måde. Der skal snakkes om sex, damer, bryster og flere bryster, hvilket ikke kan lade sig gøre, hvis man er nødt til at moderere sit sprog efter personerne til stede. Det er ikke uden grund, at det hedder en ’man cave’.
ANNONCE
Den perfekte mandeaften

Udelukkende voldsfilm eller sportsfilm

Når så 1/3 af maden er fortæret til aftensmåltidet under de awesome toner af Ozzy Osbourne, kan man med god samvittighed smide sig på sofaen med en bunke af de resterende hot wings, chips og ikke mindst en køletaske fuld af kolde patroner. Spark kærestens Sex and the City boks langt ind under sofaen og åben skabet til dit eksplosive arsenal af drengerøvsfilm. Én efter en hiver du filmene frem overfor hinanden, og ud fra mændenes brøl finder du den rette film til aftenens underholdning.

 Jeg anbefaler:

Predator
Commando
Die Hard
Never Back Down
Undisputed III
The Godfather
Fight Club
Rambo
Crank
The Expendables
ANNONCE
Den perfekte mandeaften

Night-gaming

Hvis du ikke allerede er gået kold henover midnat kan du passende tage en snack i lageret af mandeædelse og tænde for din PS3 til en omgang FIFA eller Red Dead Redemption. En omgang western-dueller eller bolddriblinger er den perfekte afslutning på aftenen. Derefter kan du blot kollapse foran tv’et med et gennemtygget kyllingelår hængende ude af kæften indtil kæresten dukker op dagen efter til bombekrateret.

God fornøjelse!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce