Connery

Den nye Space Jam får selvfølgelig et spil - men det ser faktisk sejt ud

Snurre Snup og LeBrons spil er på vej

Det er ekstremt passende, at en film som Space Jam: A New Legacy får et komplimenterende spil - akkurat som det har været med børnefilm igennem de sidste årtier. Hvad der er anderledes denne gang, er at man har valgt at tage en total afstikker fra den sædvanlige formular...

I stedet for et halvhjertet forsøg, på at lave et blockbuster-imiterende filmspil, har Warner Bros taget en helt anden tilgang, de har spurgt filmens fans til råds - hvilket har resulteret i et helhjertet forsøg, på at lave et klassisk sidescroller-spil, med retro-grafik og gennemført indie-ånd.

ANNONCE
Space Jam - The Game

Spillet er udviklet af Digital Eclipse i samarbejde med Warner Bros og Xbox, og spillet udkommer som en gratis spiltitel, til Xbox-brugere der abonnerer på Xbox Game Pass Ultimate - og for disse abonnenter allerede den 1. juli, mens andre må vente på den generelle udgivelse den 15. juli 2021.

Som en tie-in til spil- og filmudgivelse, har Xbox designet en limited edition Xbox-controller, der er inspireret af den nye Space Jam film, og her har vi altså at gøre med en controller, der har fået en virkelig unik design-overhaling. Contolleren der er kompatibel med Xbox Series X|S, Xbox One og Windows 10 udkommer den 8. juli 2021.

ANNONCE
Den nye Space Jam får selvfølgelig et spil - men det ser faktisk sejt ud
Den nye Space Jam får selvfølgelig et spil - men det ser faktisk sejt ud
Del

Seneste nyt

Annonce