Connery

Den nye smartphone med 7 dages batterilevetid: Energizer Power Max P18K Pop

En kæmpe moppedreng!

Batteriet er og bliver det største problem ved moderne smartphones. Du kan smide nok så mange pixels i kameraet eller lagerplads til dine kattebilleder - men det er ikke meget værd, hvis der ikke snart kommer en telefon, som kan klare sig mere en 24 timer uden opladning.

Her kommer Energizer ind i billedet - de har givet en stor fed fuckfinger til design og istedet smidt en 18000mAh-batteri i deres telefon.

Telefonen hedder Power Max P18K Pop og har 18 millimeter tykkelse, så man er lidt i tvivl om, hvorvidt det er en telefon med en stort batteri, eller et stort batteri med en lille telefon.

Ifølge skaberne af telefonen skulle batteriet kunne klare en hel UGE uden opladning - eller 48 timers nonstop videoafspilning. 

6,2 tommers LCD display, mystisk pop-up-selfiecam, 6GB RAM, 128GB lager - de første anmeldelser af telefonen siger dog, at de tekniske aspekter måske lider lidt under batterifokusset.

Men en uges strøm? Not bad.

Telefonen bliver lanceret til sommer. 

ANNONCE
@The Verge - Den nye smartphone med 7 dages batterilevetid: Energizer Power Max P18K Pop @The Verge
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt