Connery

Den nye sci-fi film Paradise stiller spørgsmålet: Hvor meget er din livstid værd?

Tjek traileren til den nye tyske Netflix-satsning

Forestil dig, at du kunne sælge din tid her på jorden for penge: 
I en ikke for fjern fremtid vil det blive muligt at handle med livet selv; dage, måneder år.

Netop dette koncept er essensen i den nye sci-fi thriller "Paradise", som rammer Netflix i juli 2023.

Paradise udspiller sig i en dystopisk verden, hvor biotech start-up AEON har opfundet en metode til at overføre levetid fra én person til en anden. Det har ikke kun forvandlet AEON til en milliard-dollar farmaceutisk virksomhed, men har også ændret vores verden for evigt.

Filmen handler om Max og Elena, et par, der lever et tilsyneladende perfekt liv. Men når de pludselig står overfor uventede forsikringskrav, der ikke kan betales, ændrer alt sig. For at løse deres gæld, er Elena nødt til at 'betale' med 40 år af sit liv. Dette fører til en tragisk situation, hvor Max, der arbejder for AEON, kæmper for at få Elenas tabte år tilbage.

ANNONCE
Paradise - Trailer

Hovedrollerne er besat af Kostja Ullmann og Marlene Tanzcik, mens filmen er instrueret af Boris Kunz, kendt fra serien "Hindafing". Filmen er blevet skabt i samarbejde med Netflix, og producenterne, Simon Amberger, Korbinian Dufter og Rafael Parente fra NEUESUPER, har deltaget i manuskriptet sammen med Peter Kocyla.

"Paradise" stiller et dybt moralsk spørgsmål: Hvor mange år af dit liv ville du sælge for at kunne leve uden finansielle bekymringer? Filmen tager os med på en tankevækkende rejse, der udforsker værdien af livet, grådighed, desperation, og konsekvenserne ved at lege med naturens love.

Lars Wiebe, Netflix Manager Film DACH, siger om filmen: "De fascinerende karakterer og det moralske spørgsmål 'Vil du sælge din egen levetid for penge?' har overbevist os om projektet. 'Paradise' finder en intelligent og meget spændende løsning på dette, som også kan begejstre et globalt publikum. Med NEUESUPER har vi fundet den perfekte partner til at realisere dette."

I en verden, hvor ligheden mellem alle mennesker er udfordret, og livets værdi kan måles i penge, lover "Paradise" at være en spændende og tankevækkende oplevelse. Den 117 minutter lange film, der blev filmet i Litauen og Berlin, vil kunne ses på Netflix i 2023. Hold øje med denne, og forbered dig på at blive forbløffet over dette dystopiske billede af fremtiden.

Se med den 27. juli 2023, hvor Paradise lander på Netflix

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce