Connery

Den nye filmatisering af Ronja Røverdatter har fået sin premieredato

Astrid Lindgrens eventyr er flyttet fra Viaplay til Netflix og har fået sin første trailer

Der er efterhånden løbet meget vand gennem elven, siden Astrid Lindgrens elskede fortælling om Ronja Røverdatter, først blev filmatiseret i 1984 - og i de seneste år, er der blevet arbejdet målrettet på at skabe en ny version til en nye generation.

Den nye Ronja Røverdatter tager form af en tv-serie, bestående af i alt 12 episoder. 

Projektet har været undervejs i nogle år, og blev først sat i sving af Viaplay, der dog har måtte afstå projektet til Netflix, der nu er klar til at svinge serien i mål. 

ANNONCE
Birk og Ronja - Foto: Audrius Solominas/Netflix PR - Den nye filmatisering af Ronja Røverdatter har fået sin premieredato Birk og Ronja - Foto: Audrius Solominas/Netflix PR

Det betyder, at første runde af serien, der deles op i to sektioner, er klar den 28. marts 2024. 

Ifølge plotbeskrivelsen holder den nye serie sig til det originale forlag, men det er selvfølgelig blevet udbygget en del, for at kunne strækkes ud til en hel serie. Det er forfatteren Hans Rosenfeldt (kendt fra Broen), der har haft det tunge arbejde, med at tilpasse Lindgrens roman til en tv-serie. 

I forbindelse med annonceringen af premieredatoen, har Netflix også udgivet en teaser-trailer, eller et klip fra serien, der kan ses herunder:

ANNONCE
Ronja Røverdatter - Teaser
?si=PXz6ymxXkAoZuXqA
Del

Seneste nyt

Annonce