Connery

Den moderne mand - Fuck den moderne mand!

Den moderne mand er intet andet end et skvat, opdraget af 70’ernes rødstrømper...

Den moderne mand er intet andet end et skvat, opdraget af 70’ernes rødstrømper, kvindelige pædagoger og en køns- og ligestillingsdebat, som er drevet af egocentrerede kvindfolk! Sådan! Så er katten ude af sækken.
Chefredaktøren siger: Nej tak til den moderne mand! - Den moderne mand - Fuck den moderne mand! Chefredaktøren siger: Nej tak til den moderne mand!
Den moderne mand er et skvat. Han er den svigersøn, alle svigermødre sukker efter. Han er manden, som konen sender på mandekursus, fordi hun sukker efter maskulint modspil. Han er manden, der får pedicure, manicure, og laver flere udrensningskure, end han drikker fadøl! – Han er Somersby-segmentet, og han har mistet sin stolthed, værdighed, styrke, maskulinitet og kontrollen over bankkontoen!

Den moderne mand er blevet magelig, doven og fordummet i kønsdebatten. Kvinderne er derimod blevet superkvinder, fantastiske mødre, fremadstormende forretningskvinder, selvstændige og ansvarlige – men kun når det er til deres egen fordel!

Og den moderne mand bøjer sig gør han! Det er lettere at flyve lavt under radaren, hvor han går på kompromis med indretning og røde bøffer! Kampen er alligevel mentalt tabt på forhånd!

Fra barnsben har han lært, ikke mindst takket være film og kvindelige pædagoger, at hvad ”mutter gør er altid det rigtige – hvad fatter gør, koster en overnatning på sofaen!” Og dér hænger den moderne mand fast, imens han klynger sig til fodbold i tv og fisketure, hvis ikke de aktiviteter for længst er afløst af kurveflet og lange ture i skoven.

Positiv forskelsbehandling

… er det nye synonym for ligestilling og kønsdebat. Dagsordenen i debatten sættes med ”Flere kvinder i bestyrelserne ved lov”, ”højere løn for kvindefag”, ”støt brysterne”, ”husk hvad blomster kan gøre”, ”mødrehjælpen”, ”frivillig værnepligt for kvinder”, ”ladies night” og ”single kvinde insemination”… og ofte har kvinder ret… fordi sådan er dét!

– Hvad skete der med ”bestyrelsesjob til de bedst kvalificerede”, ”højere løn for alle”, ”støt prostata”,”husk hvad sex kan gøre”, ”fædrehjælpen” "frivillig værnepligt for mænd", "gratis fadøl til kl. 2"  og ”fødsel med rugemor for single mænd”…?

Den moderne mand

Det store spørgsmål er, hvem der håndterer ligestilling og kønsdebatten på vegne af den moderne mand? Ligestillingsministeren er en kvinde, og de fleste partier har kvinder i ordførerskaberne… Sørgeligt, men sandt!

Derfor kan jeg kun pege på Mads ”blærerøven” Christensen! Manden med to armbåndsure, fordi hans ego er så stort, at det befinder sig i to forskellige tidszoner. Dét er så definitionen af Den moderne mand! Goddaw min ven, det står sgu skidt til!
ANNONCE
Blærerøven er åbenbart definitionen på den moderne mand... Connery.dk's chefredaktør siger nej tak! - Den moderne mand - Fuck den moderne mand! Blærerøven er åbenbart definitionen på den moderne mand... Connery.dk's chefredaktør siger nej tak!
Forstå mig ret, Blærerøven er humoristisk, han er velformuleret, og han formår at dele vandende i debatten… Men jeg vil fandme ikke være repræsenteret af en mand, som med den ene hånd kalder Valentines dag for noget kvindefis, og med den anden hånd frier til sin kone på, ja du gættede rigtig, Valentines dag...

Troværdigheden ryger helt i bund, når man får øje på underbukser, strømper og wifebeaters fra Marathon i Bilka, som promoveres af og navngives af blærerøven, som med den ene hånd prædiker kvalitet, og med den anden stiller sig frem og kalder Invita Køkkener og Marathon underbukser for the shit!

Næh, Mads Blærerøv er langt fra den mand, som jeg ønsker at være! Så hvis han er definitionen på den moderne mand, så fuck den moderne mand og sig velkommen til Connery.dk's definition af ”Den moderne drengerøv!”

Den moderne drengerøv

Den moderne drengerøv er en mand, som mænd er flest. Han er ikke superhelt, gøgler eller modeikon. Han er en blanding af fornuft, urinstinkt og tilfældig rødstrømpepåvirkning! Tilsæt 50’ernes galante opførsel og krydr med 90’ernes fascination for elektronik og shoot-em’-up spil.

Den moderne drengerøv er ikke lig med dårlig smag og udskælte mandetyper. Den moderne drengerøv er velklædt, intelligent og veltalende. Han er påvirket af moden, men er ikke en modeslave! Han har humor, individuelle holdninger og tør at sige fra. Han er en blanding af mærkevarer og kvalitet, når det behøves - discount og éngangsgrill, når behovet opstår. Han går med Rolex hvis han har råd, men ser ikke skævt til et no name ur fra en strøgbutik .

Den moderne drengerøv udgiver sig ikke for noget, han ikke er. Han er ligeglad med at blive set ”de rigtige steder” til "den rigtige musik" med de ”rigtige mennesker” med den ”rigtige drink” i hånden. Den moderne drengerøv er individualist og impulsiv, og kræver kompromisløst egotid – men han er nærværende i et forhold, når det kræves.

Så fuck den moderne mand, snobberi, pastelfarver og halsklude. Velkommen til den moderne drengerøv, fremtidens mand og forhåbentlig dig, som læser med!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce