Connery

Den moderne mand bruger køkkenmaskiner

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen

Når mænd i dag taler om ”kværnen”, er det ikke givet, at det handler om en motorcykel. Det kan lige så vel være køkkenmaskinen, der er på tale. Den moderne mand bruger nemlig også meget tid i køkkenet. De dygtigste kokke har traditionelt næsten altid været mænd, og i dag viser magasiner som for eksempel Gastro, at mænd og køkkener fortsat hører sammen. Maskinparken skal selvfølgelig være veludstyret, hvis det skal være rigtig sjovt, men hvor køber man, hvis udvalget skal være stort og priserne skarpe. Svaret må - til manges overraskelse - være: Bilka.

Der er selvfølgelig også en række specialforretninger, som kan være oplagte at besøge, men Bilka er i hvert fald et rigtig godt bud, hvis du ikke vil nøjes med isenkræmmerens minimale udvalg. Bilka satser nemlig meget målrettet mod at blive en ”OneStop-butik”, så du kun behøver handle et sted - uanset om det gælder dagligvarer, møbler til stuen, planter til drivhuset - eller køkkenmaskiner for den sags skyld.

Skarpe priser og god service

Bilka er traditionelt også særdeles skarpe på prisen, så køb din køkkenmaskine her, hvis du både vil have stort udvalg, lav pris og samtidig mulighed for at spare tid. For hvis du skal handle køkkenmaskine hos isenkræmmeren, dagligvarer i en discountbutik og bukser et helt tredje sted - ja så er det meste af dagen faktisk gået. Og det store varehus har virkelig lagt sig i selen for at få dig inden for. På trods af de mange varer, er gangene brede, så du kan drøne rundt med indkøbsvognen uden at skulle forsinkes af barnevogne og andre langsomt gående køretøjer. De mange betalingskasser skulle også gerne sikre, at køen maksimalt kan blive to kunder lang. Erfaringsmæssigt holder den målsætning ikke 100%, men næsten - og det sparer altså også kostbare minutter.

Og servicen vil næsten ingen ende tage, for der er altid et hav af gratis parkeringspladser lige uden for døren. Du kan endda helt gratis låne en trailer til at fragte varerne hjem. Det er måske ikke så aktuelt, hvis du kun handler køkkenmaskine og dagligvarer, men smutter der en sofa og nogle sække plantejord i ”indkøbskurven” også, kan traileren hurtigt blive en god hjælp.

Lave priser på dagligvarer er den nye spydspids

Bilka har eksisteret siden 1970, og kæden har løbende udviklet sig til nu at omfatte 17 varehuse jævnt fordelt over hele landet. Gennem hele perioden har det store varehus været kendt for skarpe priser - ikke mindst på tilbudsfronten. Men nu skruer Bilka for alvor bissen på. Siden starten af 2016 har kæden nemlig erklæret åben krig mod discountbutikkerne, og Bilka har ganske enkelt erklæret, at de nu vil være de allerbilligste på dagligvaremarkedet. På baggrund af løbende pristjek på 1000 udvalgte basisvarer justerer de hele tiden priserne til under konkurrentniveau, og det virker tilsyneladende.

I hvert fald har eksempelvis Søndagsavisen lavet en række testkøb på udvalgte dagligvarer i de forskellige supermarkeder, og Bilka var billigst på det samlede køb! Også billigere end discountbutikker som Netto, Kiwi, Rema 1000, Fakta og Aldi. Det er meget aggressivt, mener flere eksperter, der samtidig spår, at det vil give store problemer for flere af discountbutikkerne, der i forvejen har haft røde tal på bundlinjen gennem flere år.

Lidt baggrundsinfo om Bilka

Bilka er en del af kæden Dansk Supermarked, der også driver detailkæderne Netto, Føtex, A-Z samt Salling-stormagasinerne. Moderselskabet Dansk Supermarked er ejet i fællesskab af henholdsvis A. P. Møller-Mærsk og F. Salling Gruppen. Begge ejere er særdeles kapitalstærke, så der er al mulig grund til at tro, at de med Bilka-satsningen vil kunne erobre markedsandele fra discount-kæderne.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce