Connery

Den længe ventede trailer til Scorsese x DiCaprio-filmen Killers of the Flower Moon er landet

Scorsese er klar til at trylle med film-magien igen!

Nu kan vi langt om længe får det første smugkig på Martin Scorseses kommende film, Killers of the Flower Moon - en film, der blandt andet har ikoniske skuespillere på rollelisten såsom Leonardo DiCaprio og Robert de Niro. 

Filmen er baseret på en virkelig historie, som foregik i 1920'erne, hvor en gruppe af indfødte amerikanere blev myrdet i bizarre omstændigheder. 

FBI bliver hevet ind i virvaret for at opsnuse, hvad der er foregået - og det var en sag, som også fik selveste J. Edgar Hoover involveret. 

DiCaprio spiller Ernest Burkhart, en agent, som infiltrerer Osage-stammen med et snedigt dække i form af kærlighedsforholdet til en af de indfødte. 

Det bliver en katten-efter-musen-fortælling med masser af spænding, drama og intriger - og et spil på den klassiske tanke om en ulv i fåreklæder, der infiltrerer en uvidende flok. 

Det bliver også en voldsom lang film på hele 3 timer og 26 minutter - men niveauet ser også ud til, at det er nødt til at få den rette spilletid for at kunne udfolde Scorseses filmiske magi.

Efter en kort premiere på Cannes Film Festival i weekenden vil den få premiere for det almene publikum til oktober.

Tjek traileren ud herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt