Connery

Den kommende LOTR-serie fra Amazon kommer formentlig til at omhandle Aragorns forfædre

Amazon har smidt en kæmpe brødkrumme til fanbasen

Vi ved allerede at Amazon Prime har opkøbt rettighederne til at producere Ringenes Herre-universet som tv-serie for et astronomisk højt beløb. Vi ved også, at de planlægger at producere intet mindre end fem sæsoner i første omgang. 

Og siden da, har spekulationerne gået på, hvilke dele af Tolkiens store univers, som streaming-tjenesten ville kaste deres kærlighed på. Det er vi nu kommet meget tættere på, at have en idé om. 

I løbet af de seneste dage, har Amazon Prime reciteret digtet om herskerringene, på en Facebook-side der hedder 'The Lord of The Rings on Prime', og med hvert del af digtet, har de postet et kort af Middle Earth. I dag blev sidste del af digtet postet, sammen med et kort, der pludselig repræsenterede en helt anden tidsalder (Second Age), og inklusionen af øen Númenor - Ophavsøen for Aragorns slægt af noble overmennesker. 

Sammen med kortet, har Amazon også postet et website, og de er super aktive med at svare på folks kommentarer. 

Needless to say: Tolkien fans be going crazy. 

ANNONCE

Inklusionen af denne ø, er nemlig en kæmpe indikator for hvilken del af Tolkiens værker, som serien formentlig kommer til at trække sine ledetråde fra, nemlig den fjerde del af Silmarillion: Alkallabêth. 

For de ikke indviede, er Alkallabêth historien om Númenors fald og ødelæggelse, genopstandelsen af ondskab og Saurons 'rise to power'. Det er også historien om alle herskerringene - de 9 til menneskeheden, 7 til dværgene 3 til elverne, og så ja den ene til Sauron selv. 

Stort og modigt skridt fra Amazon, der har en kæmpe arv at løfte.

ANNONCE
Den kommende LOTR-serie fra Amazon kommer formentlig til at omhandle Aragorns forfædre
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt