Connery

Den kinesiske elbilfabrikant Byton bekræfter produktionsstart ved udgangen af 2019

Kineserne kommer efter Tesla

I løbet af de sidste par år, har et nyt bilmærke ved navn BYTON gjort stort væsen af sig, med kæmpe tilstedeværelse ved verdens biludstilling. 

Men indtil videre har der kun været fremvist prototyper - men det kommer formentlig snart til at ændre sig. 

I dag har bilmærket - der kun har tænkt sig at gøre i elbiler, nemlig meldt ud, at de starter produktionen ved udgangen af 2019. 

ANNONCE
Den kinesiske elbilfabrikant Byton bekræfter produktionsstart ved udgangen af 2019

Udmeldingen kom, under et event i dag (9. maj 2019), hvor Byton viste deres nye fabrik frem.

Den nye fabrik, der med en byggepris på mere end 1.4 milliarder euro, er et ganske stortstilet foretagende på intet mindre end 800.000 kvadratmeters produktionsareal. 

Daniel Kirchert der er direktør og medstifter af BYTON, fortæller om fabrikken: " Vores fabrik i Nanjing indkorporerer verdens bedste udstyr og produktionsprocesser, og det følger de højeste standarder i sikkerhed og miljøvenlig produktion. Dette vil gøre det muligt for os, at levere på vores løfte om kvalitet. .. I slutningen af året, er vi klar til at påbegynde serieproduktionen af vores første bil M-Byte." 

Byton M-Bytes platform testes pt i over 100 kørende prototyper, og testene går øjensynligt ganske godt. Fra Bytons side håber man på, snart at kunne gennemføre de krævede tests, for at kunne imødekomme reglerne fra både Kina, USA og Europa. 

Fabrikspriserne for en Byton M-Byte, forventes at starte ved 45.000 dollars (300.000 kroner - uden afgifter mm.)

ANNONCE
Del

Seneste nyt