Connery

Den hårdtslående animationsserie Invincible forlænges med sæson 4, inden premieren på sæson 3

Godt nyt til fans af Kirkman-universet!

Robert Kirkmans ikoniske Invincible-univers på tegneseriefronten har været en kæmpe succes - og ikke mindst filmatiseringen på Prime Video blev en mindst lige så stor succes.

Og foruden stor ros fra både anmeldere og seere over hele verden, så må annonceringen af en fjerde sæson være en indikation om en succes.

Mest på grund af, at vi ikke engang har fået sæson 3 endnu!

Så der er masser af tillid til skaberne af animationsserien og deres videre eventyr i universet. 

Invincible sæson 1 og 2

Serien følger teenageren Mark Grayson, der lever et tilsyneladende normalt liv, indtil han udvikler superkræfter, der ligner dem, hans far, Omni-Man, besidder. Omni-Man er verdens mest magtfulde superhelt, og Mark opdager hurtigt, at med store kræfter følger store udfordringer.

I første sæson ser vi Mark, spillet af Steven Yeun, opdage sine kræfter og tage aliaset "Invincible". Han begynder at lære, hvad det vil sige at være en superhelt under sin fars vejledning. Men sæsonen tager en mørk drejning, da Mark opdager sandheden om sin fars oprindelse og intentioner. Omni-Man, stemmelagt af J.K. Simmons, er ikke den heroiske figur, han udgiver sig for at være, men en del af en udenjordisk race, Viltrumites, der planlægger at erobre Jorden. Konflikten mellem far og søn kulminerer i en brutal kamp, der efterlader Mark fysisk og følelsesmæssigt arret.

Anden sæson udforsker konsekvenserne af den første sæsons afsløringer. Mark kæmper med arven fra sin far og prøver at beskytte Jorden fra yderligere trusler. Nye fjender opstår, og gamle alliancer testes. Samtidig forsøger Mark at finde balancen mellem sit superhelteliv og sine personlige forhold. Serien uddyber karakterudviklingen og introducerer flere komplekse skurke og helte, hvilket gør Mark's rejse endnu mere udfordrende og interessant.

"Invincible" skiller sig ud ved sin realistiske tilgang til superheltegenren, hvor den ikke skyr væk fra vold, moral og de gråzoner, der følger med store kræfter. Serien formår at kombinere action med dybdegående karakterstudier, hvilket gør den til en unik og fængslende fortælling i superheltegenren.

Vi holder jer opdateret, når der kommer en premieredato for sæson 3!

ANNONCE
Del

Seneste nyt