Connery

Den fedeste Dacia nogensinde: Manifesto

Dacia i fremtiden?

Den ligner mest af alt en Dakar-bil ombygget til at kunne trille rundt på månens overflade. Den rå udstråling der ses i Dacia Manifesto er åbenlys for enhver. Og det er selvfølgelig en konceptbil. 

Det ville næsten være for godt til at være sandt, især når man ved nærmere eftersyn ser, at bilen hverken har døre eller vinduer. 

Der er en del andre grunde til, at Manifesto aldrig når ud på vejene - blandt andet  det faktum, at den kun har en enkelt forlygte - som oven i købet er aftagelig og kan bruges som transportabel lygte. 

ANNONCE
Dacia Manifesto - Den fedeste Dacia nogensinde: Manifesto Dacia Manifesto

Konceptbiler bygges af mange forskellige årsager - og denne sag, der officielt fremvises på Paris Motor Show 2022, har rollen som inspirationskilde for fremtidige biler i Dacias lineup - nok ikke på udseendet, men mere i ånden. 

Dacia har for vane et bringe det mest nødvendige til deres modeller - og ikke en hel verden mere end det, og det gennemstråles også i konceptbilen - den fremtidige inspirationskilde her, må være at bygge mere cool biler, der tilbyder det essentielle - i den samme skarpe prisramme. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt