Connery

Den Danske Perle: Bang og Olufsen

Bang og Olufsen - Findes der noget mere overdådigt og lækkert i denne verden?

Vi drengerøve og dertilhørende kvinder med øje for det smukke, kender det at elske god stil. God stil er selvfølgelig en sti i livet, man selv vælger og tilrettelægger, men i den helt unikke materialistiske verden er der et utal af byggeklodser, der tilsammen danner rammen om den gode stil, om den glamourøse stil, om den eksklusive stil. - Ja det v
ANNONCE
Den Danske Perle: Bang og Olufsen
i alle misunder, og måske engang, kommer til at eje.

Armani Jakkesæt i garderoben, Rolex ur på armen, diamanter på konen, Porsche i garagen, italienske møbler i stuen, og et sofistikeret og blæret hi-fi setup. Det sidstnævnte er der kun meget få producenter, der kan levere og i mine tanker er der én producent, der skiller sig ud på den virkelig fantastiske måde.

Med en kombination af god indmad, et ubeskriveligt pænt, stilrent og flot ydre, og en høj pris, har danske Bang & Olufsen formået igennem tiderne, at lave nogle af de meste sofistikerede tv og lydanlæg, hvor grundstenen er godt håndværk, pakket ind i et design, enhver kvinde kan forelske sig i og til og med de fleste mænd; jeg kan i hvert fald uden tvivl!

Her kan du læse videre om det nordjyske makkerpars virksomhed, der igennem de sidste tre
Historie, milliarder, og et eksklusivt samarbejde med Audi

Virksomheden Bang & Olufsen A/S har en del år bag sig, og blev etableret for mere end 75 år siden, hvor hovedformålet var at levere og producere radioer til de danske hjem. Nu står kalenderen på 2006, og hvad er det traditionsbunde danske firma i dag, og hvad er deres plads i teknologiens hektiske udvikling?

Firmaet der blev grundlagt i 1925 af Peter Bang og Svend Olufsen har i dag omkring 2.300 medarbejdere, hvoraf de fleste arbejder i den nordjyske by Struer, der findes imellem Holstebro og Skive. Omsætningen lyder på astronomiske 3742 millioner kroner, og med et overskud på 379 millioner kroner før skat anno 2005, ser det utrolig godt ud for B&O.

En af de største grunde til den massive succes, skyldes produkternes innovative, særprægede og især stilrene design, der har gjort B&O verdenskendte blandt alle, lige fra den sa
ANNONCE
Den Danske Perle: Bang og Olufsen
vlende drømmende arbejder, til det rige eksklusive selskab, der har mere end råd til den danske delikatessevare. Og netop innovationen og nydannelsen var B&Os to grundlæggere, Svend Olufsen (1897-1949) og Peter Bangs (1900-57) grundlæggende byggesten, i det der senere skulle blive en virksomhed der, med Femlamperen som den første store succes, og forriges års lancering, B&O Advanced Sound System, som eksklusivt kan installeres i Audis mest imponerende direktionsvogn A8, skulle sætte Danmark for alvor på verdenskortet.

Netop dette havde det amerikanske magasin Business Week også set, da de gav deres bud på verdens mest innovative virksomheder tidligere i år. Her var Bang og Olufsen repræsenteret som det absolut eneste danske selskab på en fornem 48. plads, der nok lyder ligegyldig for de fleste, men bliver meget mere imponerende end som så, når man ser på, at det er, Apple, Google, 3M, Toyota og Microsoft, der tungt besætter top 5.

Fremtidens lækkerier
Med det, for nylig lancerede B&O Advanced Sound System, hvor den perfekte lydkvalitet opnås ved hjælp af B&O Acoustic Lens Technology, som sikrer en ensartet horisontal fordeling af høje frekvenser i bilen og den digitale, patenterede ICEpower teknologi, som forsyner de 14 højttalere med ikke mindre end 1.100 watt, har B&O lukket op for en fremtid, hvor det ikke kun er villaen, der skal skabe rammen om sublim lyd. Nej, nu er lydfordelingen og stereobilledet også perfekt, uanset hvor man sidder i bilen, og fremtiden byder på meget mere.

En af de ting, der vil blive et spændende område for den eksklusive virksomhed er digitaliseringen, som de allerede nu så småt har taget hul på. Digital musik og video lagret på en harddisk i et organiseret kartotek, pakket ind i et særpræget, og overdådig stilrent design, vil være nogle af de tiltag, der vil kunne findes i det kommende B&O sortiment.

Men uanset om det er en mobiltelefon, en mp3-afspiller, en dvdoptager, et musik-anlæg eller et fladskærmstv, vil funktionaliteten være på det højeste, og designet vil være en potensforlænger i hvert eneste hjem, lige fra penthouselejligheden, til den nyindkøbte villa. Bang og Olufsen er den danske perle, der elskes af de danske kvinder, forgudes af rigmænd og giver materialistisk status, uanset om man vil det eller ej. Og hvad mere kan en ægte drengerøv drømme om?!
ANNONCE
Del

Seneste nyt