Connery

Den bedste tømmermandskur #1 Sushi [Test]

En artikelserie der stiller spørgsmålet: Hvad er den bedste tømmermændskur? I første omgang skal der testes Sushi fra A+ Siam Sushi

4 ud af 6 stjerner

Jeg har tidligere på siden skrevet, at fodbold er en af de bedste kure mod tømmermænd. Dette holder jeg stadig fast i, men bolden kan ikke gøre dig rask alene. Med en tom mave, vil håndværkerne banke dig i hovedet hele dagen. Det gælder om at få noget i skrutten, og i løbet af en artikelserie, vil jeg undersøge, hvad der er den bedste tømmermændskur. Lad mig gøre det klart fra start. Jeg får vilde tømmermænd, det er i sådan en grad, at jeg ikke kan lave noget som helst dagen efter. Det er ren overlevelse, der går ud på ikke at kaste alt Fernet Brancaen op igen.

Den første tømmermændskur i forsøget er noget speciel. Folk med tømmermænd, plejer at have en tendens til at søge efter greasy mad. Vi taler fedt, olie, bacon, ost og pepperoni. Masser af pepperoni. Dette er også noget af min faste sygdomsføde, men andre retter skal testes af. Jeg vil i første omgang give mig i kast med en gang Sushi. Jeg vil se om et sundere alternativ kan føre til en bedre dag.

Jeg har hentet en lækker gang sushi fra A+ Siam Sushi i Århus. Bare det at skulle derned var hårdt. De befinder sig ved Nørreport i et lille, hyggeligt lokale. Den friske sashimi ligger til skue i køledisken, og 4 kokke står klar med knivene. Jeg får mig en blandet menu. En ting er sikkert: Sushi er flottere tømmermandsmad end pizza nr.8 med dressing.
 

ANNONCE
Den bedste tømmermandskur #1 Sushi [Test]

I min boks ligger en potpurri af stykker - en af rullerne har fanget min opmærksomhed. Den er nemlig friteret. Dette må da være perfekt til at kickstarte min kur. Jeg får spist nogle stykker, og de ligger godt i maven. Lad mig sige det fra start, jeg er en sushi-lover. Rå fisk ville nok ikke være interessant for mange med tømmermænd, men jeg kan godt lide det. Japanerne bliver tusinde år gamle, og det må der være en grund til. Ingefæren og wasabien sætter gang i mit system, og sushien ryger ned. Tunstykkerne er dejligt bløde, og smelter nærmest i munden. Til min sushi følger der en orange mayoagtig dip med. Den er vild! Friskheden gør noget godt for mig, og jeg nærmest rider på en bølge fyldt med store laks.

Ovenpå nogle af stykkerne ligger en grøn plante, jeg tænker den ikke for meget, men overraskelsen bliver stor. Den kommer snigende ind i min mund, som samuraier der går til angreb på deres fjender. Den smager vidunderligt! En ærteagtig smag, der gør det godt. Sushien fra A+ Siam Sushi er for mig en succes. En let menu, der ikke kræver en kamp at komme igennem.

ANNONCE
Den bedste tømmermandskur #1 Sushi [Test]

Eftervirkningerne er dog ikke helt som forventet. Jeg havde regnet med det evige liv, men må sige jeg føles lidt tung. Min mave brokker sig en smule, og lidt skærmydsler i mavesækken opstår. Jeg er tung. Men i mit hoved, har jeg det godt. Jeg har overskud, jeg har drukket af den japanske helligbrønd. Jeg mangler dog en ting med sushi som tømmermændsmad:  duften. Aromaen er ikke specielt tiltrækkende, så den vækker ikke den store appetit. Men hvad sushi ikke har med lugten har den med udseendet.

Jeg giver A+ Siam Sushi 4 ud af 6 stjerner. Sushien kunne være mere varieret og tunen var lidt grålig i kanten, men udover det smagte den godt. Jeg glæder mig, til at teste flere madprodukter såsom burgere, steaks og sunde juices.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce