Connery

Den bedste seng til en rigtig mand

Står du overfor et af de mange valg, der skal træffes, når du skal købe en ny seng, så vil vi gerne gøre det hele en smule nemmere for dig. For med en ny seng følger der et væld af forskellige muligheder. Det kan være prisforskellen, størrelsen på sengen eller den rette komfort. For hvad skal prioriteres højest, og hvad kan du gå på kompromis med, hvis budgettet ikke rækker til det hele? Vi vil komme med nogle tips til, hvordan du kan finde den rette seng til manden, som både støtter kroppen, samtidig med at den passer i højde og bredde.

Hvorfor købe en god seng?

Mange har prøvet at købe den billigste seng, man kunne finde i butikken, og det kan også være okay. Men vil du have de bedste forudsætninger for en god nattesøvn, og vil du gerne skåne din krop så godt som muligt, så skal du sørge for at investere i en ordentlig seng. Vi bruger en tredjedel af vores liv i en seng, og derfor er det også værd at prioritere denne post i budgettet. For det gør en stor forskel, om du tager den billigste eller dyreste model, og den forskel kan du også tydeligt mærke, når du sover. På den måde får du de bedste betingelser for en god nattesøvn, hvor du skåne nakke, ryg og lænd.

Find den rigtige model

Først er det vigtigt, at du finder ud af, hvilken type seng du er til, og hvilke funktioner den skal have. Er du til elevation, skal du kigge efter en seng med elevationsbund, og er du til praktisk opbevaring, bør du finde et sengestel og en springmadras. Men langt de fleste vælger de kendte kontinentalsenge, som giver dig en fantastisk støtte og komfort, samtidig med at sengene pynter i soveværelset. Få lidt hjælp til at vælge den rette seng ved at læse en guide til den bedste kontinentalseng på markedet, så du er godt klædt på til dit sengekøb.

Køb den rette bredde

Det findes ikke kun mange forskellige modeller, der findes også mange forskellige størrelser, når man skal købe en ny seng. Ofte vil du se, at prisforskellen ikke er stor, hvis du sammenligner prisen med den ekstra plads, du får i en større seng. Har du plads nok, anbefaler vi, at du køber en dobbeltseng. Her får du god plads til at brede dig på, og I kan nemt sove to i sengen, uden at I ligger klemt.

Når du skal finde en seng, så er det en god idé at kigge hos forhandlere på nettet. Du kan f.eks. finde dobbeltsenge hos sov-bedre.dk, hvor du også finder et stort udvalg. Ofte har forhandlerne på nettet nogle meget fordelagtige tilbud. Du kan f.eks. få lov til at prøve sengen hjemme, inden du beslutter dig for, om du har valgt rigtigt. Du vil også kunne benytte dig af prisgaranti, som sikrer dig den absolut bedste pris på den seng, som du går og drømmer om.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce