Connery

Den årlige fridag fra konen

du kender det!

Med julefrokostsæsonen på sit højeste niveau, kan man ikke undgå at støde ind i diverse selskaber rundt i byens gader. Man kan rent faktisk få meget sjov ud af at spotte julefrokosterne for mænd over 40, da selskabet HVER eneste gang rummer en række personligheder, som kendetegner de folk, som netop er blevet sluppet løs fra konens kennel. Tænk over det næste gang du møder en ældre herreloge, firmajulefrokoster eller andre festlige øjeblikke – den er sikker hver gang.

Hvilke personlighedstræk er det så, jeg snakker om?
ANNONCE
Den årlige fridag fra konen
’Up-to-date’-manden
Manden som har forberedt sig på julefrokosten i flere uger med at undersøge fun facts, nye gadgets og gør en ihærdig indsats for at få bekræftelse eller anerkendelse af gruppens andre mænd.
Den årlige fridag fra konen
Tøffelhelten
Denne mand kæfter op om sit ægteskab og hæver sig frem foran de andre. Han omtaler sin kone i grove jokes og klassiske kone-vittigheder som en frisindet og selvstændig mand, selvom han i virkeligheden stadig har mærker på halsen efter konens hundesnor.
ANNONCE
Den årlige fridag fra konen
’Din mor’-manden
Denne mand byder ikke ind med noget faktuelt såvel som relevant information, men er altid klar på at vende de mest normale samtaler til noget a la ’.. det sagde hun også i går!’.
Den årlige fridag fra konen
Manden der skal involvere alle
Hvis festen befinder sig et offentligt sted eller med servering, synes denne mand at alle skal involveres i deres lumre samtaler. Servitricer, unge par og andre selskaber skal involveres i deres snak om Ørkenens Sønner og tissemænd – ingen situationsfornemmelse men forsøger stadig at skåle med alle.
ANNONCE
Den årlige fridag fra konen
Douchen
Ham der forsøger at score alle kvindelige bekendtskaber, de møder i løbet af aftenen, selvom han har en kone. Lumre replikker, dårlig adfærd og skræmmende flirte-teknikker – denne mand kan også hører under bi-kategorien ’skilsmisse-kaos-manden’.
ANNONCE
Den årlige fridag fra konen
Den stirrende mand
Denne mand har åbenbart ingen anden funktion end at stirre med et ubehageligt smil til alle, som kigger tilbage. Måske er det af venlighed. Måske er det fordi, at han er seriemorder. Who knows.
Den årlige fridag fra konen
’Tale’-manden
Manden som altid skal holde de mest latterlige taler 2-3 gange i timen – enten handler talen om en fiktiv historie om hvordan han kneppede chefens datter, eller hans forsøg på at skabe ældre bromance gennem homo-erotiske referencer.
ANNONCE
Den årlige fridag fra konen
Racisten
Med lidt for mange snaps begynder denne mand at vende alle diskussioner mod ’ja, han/hun/de/osv er jo også udlænding!’.
Del

Seneste nyt

Annonce