Connery

Décantheure: Nyt ur-design til vinelskeren

Sådan sikrer du dig den rette vin under de rette omstændigheder.

Er du også vild med gadgets, som har lidt ekstra kant? Så bør du tjekke designet ud på Décantheure Copenhagens nye urprojekt.

Décantheure: Nyt ur-design til vinelskeren

Ethvert ur kan fortælle dig nøjagtigt klokkeslet, men hvor mange kan fortælle dig, hvor længe du bør ilte din rødvin, før du serverer den for dine gæster?

Som noget helt nyt og unikt tilbyder uret en mulighed for ikke blot at holde øje med tiden med stil, men samtidig danne sig et komplet overblik og system over, hvor længe vin skal trække alt efter druesort - alle druesorter er ikke tilgængelige grundet den sparsomme plads, men de mest gængse er at finde på skiven som nogle personligt udvalgte sorter. 

Décantheure: Nyt ur-design til vinelskeren

Langt størstedelen ilter nok deres vin en smule på gefühlen, men hvis man bevæger sig gradvist over vinkender-faget, så er man nødt til at udnytte druens smag til perfektion. Urets skive har en yderside, som giver dig en nem oversigt over druesorter baseret på navn og trækketid, hvorefter du manuelt kan stille uret til at følge den nøje anvisning på den givne flaske vin. 

Décantheure: Nyt ur-design til vinelskeren

Uret bryder med de faste kategorier – det er ikke et sportsur, dykkerur eller racerur – det er et vinelskerur. Med et ydre af rustfrit stål og et gennemsigtigt mineralglas på bagsiden er uret lidt udover det sædvanlige, men bevarer simpliciteten i designet. 

Décantheure: Nyt ur-design til vinelskeren

Skulle du være blandt befolkningens vin- connoisseurs og kunne bruge en hjælpsom makker til at ilte dine vine og fremhæve deres smage? Så kan du eventuelt kigge forbi projektet på Indiegogo og smide lidt mønt på projektet. Så er der lagt i kakkelovnen til et ur, der ikke blot fortæller dig, hvornår du skal drikke vin, men endda hvilken og hvordan! 

Del