Connery

Death Stranding har endelig fået en lanceringsdato - og en 8 minutter lang trailer!

Hideo Kojimas længe ventede spil folder sig ud

Det længe ventede spil 'Death Stranding' har langt om længe fået en lanceringsdato: 8. November 2019. 

Hideo Kojima, den anerkendte og nærmest legendariske Metal Gear Solid-skaber, står bag spillet, der igennem de seneste to år er blevet hypet gennem opsigtsvækkende videoklip, der blandt andet placerer Mads Mikkelsen, Walking Deads Norman Reedus, Lea Seydoux, Guillermo Del Toro og voice-actor legenden Troy Baker i spillets centrale karakterer.

Den nye trailer, der næsten helt uhørt, er 8 minutter lang - viser både flere nye videoklip, og de allerførste kig på gameplayet, af spillet - der kombinerer postapokalypriske træk med sci-fi og fantasy. 

Hypen er stor, og det er ikke så svært at forstå. Tjek selv traileren, og se om det er noget, der får dig op at ringe.

Bonusinfo: Mads Mikkelsen er ikke den eneste dansker der spiller en rolle i spillet - ifølge IMDB har Nicolas Winding Refn også lagt stemme til spillet. 

ANNONCE
Death Stranding - Reveal Trailer

Death Stranding kunne godt se ud til, at blive en PlayStation Exclusive, eller i hvert fald en PlayStation first, med Sonys involvering, og datolanceringen bundet op på PlayStation. 

Grunden til, at dette er lidt uklart, er et Kojima tilbage i 2015(!) udtalte, at han også agtede at bringe spillet til PC. Under alle omstændigheder, er Death Stranding tilgængelig for forudbestilling på PS4 nu. 

ANNONCE
Death Stranding har endelig fået en lanceringsdato - og en 8 minutter lang trailer!

Samtidig er der blevet lanceret en Collector's Edition, der består af en "Bridges Cargo Case", en nøglering, en BB Pod, custom steelbook med behind-the-scenes materiale, et væld af in-game items og PlayStation temaer.

Del

Seneste nyt

Annonce