Connery

Death Stranding 2: On the Beach annonceret

Norman Reedus er tilbage som det brovtende pakkebud i den 10 minutter lange spiltrailer fra Hideo Kojima Productions og PlayStation

Opfølgeren til PlayStation-spillet Death Stranding, har været undervejs i nogen tid - dog med begrænset information til offentligheden. 

Efterfølgeren til Death Stranding (2019) blev første gang annonceret til Game Awards 2022, hvor spillet dukkede op med en kort og meget kryptisk trailer, under arbejdstitlen 'DS2'. 

Nu har spillet fået sin endelige titel. 

Death Stranding 2 On the beach blev annonceret gennem en PlayStation Direct showcase på den sidste januar-dag, med en ikke mindre end 10 minutter lang showcase-video, der fremviste en ret så imponerende blanding af cinematics og gameplay for det kommende spil. 

Det lader til at budbringeren Sam (Norman Reedus), skal udvide sin forretning, til at forsøge at redde resten af verden fra Death Stranding - og ikke kun resterne af USA, som sidst. 

Endnu en gang er det et mystisk, mørkt og meget interessant univers der bliver malet op af Kojima - og ikke mindst på grund af det stadigt stærke cast, der selvom de må undvære Mads Mikkelsen, stadig har fat i den lange ende. 

Reedus får igen selskab af Léa Seydoux, og en håndfuld andre interessante karakterer båret af blandt andet Elle Fanning, Kevin Ko og Troy Baker. 

Death Stranding 2 on the Beach udkommer til PlayStation 5 i 2025. 

ANNONCE
Death Stranding 2 - Officiel trailer
?si=5zBIE4Ji-dXFnj4X
Del

Seneste nyt

Annonce