Connery

Deadpool & Wolverines sidste trailer afslører en vigtig reference fra Logan

Biografpremieren på den kommende Marvel-film Deadpool & Wolverine nærmer sig med hastige skridt - og her i Danmark får de fleste af os mulighed for at se filmen noget tidligere end amerikanerne. 

Marvle har nu udgivet den sidste trailer for filmen, og der er masser at tage fat på i den - flere af elementerne i den nye trailer har været teaset i tidligere klip, men det banker alligevel en del op plads i forhold til den nye film, der uden tvivl binder sig sammen med den øvrige MCU Multiverse Saga. 

Der er endnu flere klip af skyggemonsteret Alioth, det altædende monster som huserer i "The Void", for enden af tiden. Monsteret har allerede optrådt i Marvels filmiske univers flere gange i løbet af de første to sæsoner af serien Loki, men hvilken rolle den har at spille i Deadpool 3 er uklart. 

Vi får også flere klip af Deadpool-"varianterne" Dogpool og Lady Deadpool, men den mest spændende ting -  hvis man er fan af Wolverine, må være afsløringen af, at X-23 (Det lille barn som Logan skulle beskytte i Logan) optræder igen, nu et par år ældre end hun var i den bedste Wolverine-film hidtil. 

Deadpool & Wolverine lander i de danske biografer den 24. juli. 

ANNONCE
Final trailer - Deadpool & Wolverine
?si=PWGyizmr4UiNWc19
Del

Seneste nyt