Connery

Deadpool og Wolverine spankulererer ind på førstepladsen over mest sete filmtrailers

Disney fortsætter deres rekordstime med første trailer til årets eneste MCU-film

Lige siden det blev afsløret at Deadpool 3 bliver den officielle introduktion af antihelten til det officielle MCU - og med tilføjelsen af Hugh Jackmans Wolverine, har det været selvsagt, at interessen om den næste Deadpool-film er stor. 

Men at filmen samler så stor opmærksomhed, at rekordjagten allerede sættes ind med filmens første trailer, er lidt en overraskelse. 

Disney har nemlig annonceret, at den første trailer for Deadpool & Wolverine har slået rekorden for mest sete trailer i de første 24 timer, med et imponerende seertal på 365 millioner.

Det bringer den kommende Deadpool-film ind i et selskab, der primært tæller andre MCU-film. Den tidligere rekordholder var traileren for filmen Spider-Man: No Way Home, som i løbet af de første 24 timer fik 355 millioner visninger. 

Top 10 listen for denne rekord-kategori, er i øvrigt heftigt domineret af Disney, med et par andre værdige modstandere. 

Her får du det resterende af listen:

3. På tredjepladsen finder vi teaser-traileren for Avengers: Endgame, der trods sin korte længde lykkedes at trække 289 millioner visninger.

4. Fjerdepladsen går til samme film, men her med hovedtraileren til Avengers: Endgame, der trak 268 millioner seere i det første døgn.

5. Forventningerne til Pirme Videos Ringenes Herre-baserede serie The Rings of Power var skyhøje efter flere års rygter og derfor fik seriens første teaser-trailer 257 millioner nysgerrige øjne.

6. En film der viste sig meget svær at måle sig med hypen, var Transformers: Rise of the Beasts. Den seneste Tranformers-film cashede ind på nysgerrigheden omkring, hvordan man fremviste de dyre-lignende robotter; Maximals, som resulterede i 238 millioner nysgerrige seere i de første 24 timer af teaser traileren.

7. Ligesom Endgame, var der store forventninger til den nye Avengersfilm, Avengers: Infinity War, som varslede indledningen på kulminationen af næsten 10 års opbygning i de tidligere Marvel-film. Teasertraileren med den faretruende Thanos tog 230 millioner seere i det første døgn.

8. På ottendepladsen er vi tilbage i Disney-land, hvor "live-action" versionen af en af selskabets mest elskede tegnefilm, Løvernes Konge, indkasserede 224 millioner seere på den første teaser-trailer.

9. Disney formår at opbygge forventninger, men særligt igennem Marvel, og derfor var det heller ikke en stor overraskelse, at teaseren for Thor 4 (Thor: Love and Thunder) rykkede 209 millioner visninger i de første 24 timer. På bagkanten af Infinity-sagaen, var der mange der så frem til et gensyn med en af de mest velkendte film-Avengers.

10. Top-10 listen rundes af med et franchise-reboot som mange elsker og kender - og som ikke ejes af Disney. Som den eneste gyser på listen, lykkedes det teaser-traileren til genfødslen af Stephen Kings elskede fortælling It, at trække 197 millioner visninger. 

ANNONCE
Deadpool & Wolverine - Teaser trailer
?si=zRL8e-4lK93XFqQW

Om Deadpool & Wolverine kan indkassere flere rekorder, når filmens hovedtrailer dukker op i løbet af de næste par måneder, er et godt spørgsmål - den strategiske timing for første teaser faldt sammen med det mest sete Super Bowl nogensinde, og selvom Ryan Reynolds og Hugh Jackman begge er publikum-magneter, skal der noget helt særligt til, at overgå teaser-trailerens triumf. 

Deadpool & Wolverine får dansk biografpremiere den 24. juli 2024.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce