Connery

Deadpool har designet den frækkeste Xbox-controller

Bedre grip med Deadpools baller?

Deadpool er aktuel i Deadppol 3 - Deadpool & Wolverine, og selvom promotion-niveauet for den nye Marvel-film allerede er skyhøj, har Deadpool taget den et skridt videre i samarbejde med Xbox. 

Her har man nemlig præsenteret den specialdesignede "Cheeky Controller", der er modelleret efter... Ja, Deadpools (Ryan Reynolds) mås. 

ANNONCE
Deadpool x Xbox
?si=WCFh-Gv3KZ6M8XvQ

Controlleren er beklædt i et materiale der er inspireret af antiheltens røde og sorte dragt, og bagsiden har fået installeret de ret specielle hvilepuder. 

Hvis du tænker at det lyder for godt til at være sandt, så er vi her for at fortælle dig, at den er god nok. Godt nok er specialcontrolleren ikke en der sættes til salg eller i masseproduktion, men gennem en konkurrence på X, er det muligt at få fingrene placeret på den ret unikke Xbox Wireless Controller. 

Xbox deltager i den kommende films premiere med en Xbox Twitch live-stream den 22. juli, hvor der bliver sendt direkte fra filmens Hollywood-premiere, og hvor fans - i streamen - har mulighed for at vinde endnu flere præmier. 

Deadpool & Wolverine har dansk biografpremiere den 24. juli 2024

ANNONCE
Del

Seneste nyt