Connery

Deadpool 2 er godt på vej til at slå salgsrekorderne for bedste R-ratede film nogensinde

Ryan Reynolds kan åbenbart ikke fejle længere

Vi havde nok en fornemmelse af, at Deadpool 2 ville gøre det ganske godt i biograferne, især når man ser på, hvordan den første film rykkede den ene box-office rekord efter den anden. 

Men denne gang er Deadpool altså i direkte konkurrence med Avengers: Infinity War, der allerede har adskillige salgsrekorder under bæltet. 

Men det går altså ganske godt for DP2, der allerede har smadret rekorden for første-dags salg i USA, med et billetsalg på 53.3 millioner dollars. 

Analytikere forventer nu, at Deadpool 2 formår at indbringe mellem 130 og 150 millioner dollars, i det amerikanske, under åbningsweekenden. Det bliver først rigtigt spændende, hvis den overhaler første Deadpool, der indspillede 132,4 millioner dollars under åbningsweekenden, for DP2 har trods den store hype, modtaget en smule dårligere anmeldelser end forgængeren. 

I relaterede nyheder: Har du set klippet, hvor Deadpool highjacker Stephen Colberts åbningsmonolog, for at flippe Donald Trump- og Avengers-jokes af? Det er ganske underholdende. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce