Connery

Dead Space 3 [Anmeldelse]

Har du altid ønsket dig at være den fortabte tekniker fra Alien filmene?

4 ud af 6 stjerner
Dead Space 3 kender sin plads og gør arbejdet godt. Space-survival-horror genren får en tiltrængt saltvandsindsprøjtning i det nyeste skud på stammen.
Isaac Clarke er tilbage på banen for at redde verden, men denne gang med mulighed for et sidekick, i soldaten John Carver
ANNONCE
.. Ja ihvertfald al mit ammo! - Dead Space 3 [Anmeldelse] .. Ja ihvertfald al mit ammo!
Når jeg sætter et spil i maskinen, og der dukker en fyr med en gun up på skærmen, går jeg igang med spillet GUNZ BLAZING! Det viste sig at være noget spillet for alvor begyndte at straffe mig for cirka 2 timer inde i gameplayet - jeg er nemlig løbet tør for ammunition!
Ja spillet straffer uhensigtsmæssig ressourcespild, men ikke på den miljøvenlige måde, mere på den der "du har tre skud per enemy better make it count"-måde.
Da jeg lige var kommet mig over mine dårlige vaner fra de seneste shooter spil jeg har haft gang i, begyndte jeg for alvor at nyde de alternative måder at slå ihjel på, ved hjælp af ens dragt kan man nemlig nedsætte farten på ens fjender i kortere tid, og man kan skyde deres lemmer afsted med et magnetfelts/force agtig move, der er freakin awesome!
Nå men ud det går i det dybe rum, til gamle rumskibe der skal sættes lidt i stand, ressourcer der skal findes og en verden der skal reddes ikke at forglemme.
Selvom nogle af missionerne er mulige at vælge fra virker rammerne for missionerne lige lovligt stramme og det er lidt en skam at man ikke har mere frihed end der nu en gang er, men det går an. 
Mit ultimativt største irritationsmoment ved spillet er regenererende monstre, de vil bare IKKE dø (surt at spille ammunition på dem).
ANNONCE
This is MYspace! - Dead Space 3 [Anmeldelse] This is MYspace!
Muligheden for at samle råmaterialer og opgradere eller bygge nye våben og dragter, er super fed. Når man er klar over at hovedpersonen Isaac Clarke er en fandens god ingeniør er det selvfølgelig også ret lige til at han selvvfølgelig kan fixe lidt rundt i mekanikken, så det bliver vildere og mere dødbringende.
De mange opgraderingsmuligheder og vilde våben hjælper enormt på genspilningsværdien af spillet.
De forskellige puslespil spillet også har er et velkomment afbræk til at hamre sig igennem muterede Necromorphs hele tiden og de tilbyder tilpas udfordring til at det hverken er for let eller bliver for frustrerende.
En anden ting der er virkelig velkommen, er når man flyver igennem rummet og skal manøvrere uden om dødbringende vraggods, kombinationen af kampen mod en ikke eksisterende tyngdekraft og fed grafik er mindblowing.
ANNONCE
Dobbelt op på skudkraft. - Dead Space 3 [Anmeldelse] Dobbelt op på skudkraft.
Dead Space 3 byder også på en Co-player mulighed, det ændrer selvfølgelig lidt ved den der alone in the dark, horror stemning, til gengæld er det en fed følelse at man står ryg til ryg mod horder af mutanter. At det skaber en lidt anden spilstemning er mest af alt en force, for det vil muligvis tiltale gamere der ellers ikke er til den der singleplayer oplevelse som Dead Space ellers har været.
ANNONCE
Dead Space 3 er et solidt spil og hvad enten du er fan af denne genre, eller om du har været lidt tilbageholdende med at prøve det, tilbyder spillet en underholdende historie, en super god lydside, febrilske panikagtige situationer og mere rolige puslespils-sektioner. Jeg kunne godt bruge lidt mere frihed i historien, og lidt, nej mange flere kugler til pistolen.
Har du vinterferie i denne tid og mangler du lidt at få tiden til at gå med, er Dead Space 3 et godt bud.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce