Connery

De vandt Cpt. Morgan konkurrencen og rejsen

Det kan godt betale sig at deltage i konkurrencer på internettet...

De vandt Cpt. Morgan konkurrencen og rejsen
Tænk hurtigt! Du skal til Caribien om en uge. Tag fri fra arbejde og skole, pak en kuffert og kom afsted! Sådan lød beskeden, da de tre fyre, Mikki, Kristian og Stefan, fra Midtjylland fik at vide, at de skulle fem dage til Caribiens sol og varme med Captain Morgan og Mena Suvari. Okay deal!
 
Nu er de netop vendt hjem, og hvordan har turen så været? ”Ubeskrivelig”, lyder det enstemmigt.
 
De tre er alle tyve år og bruger tiden på at studere og uddanne sig til revisorer. Og da muligheden bød sig, ja, så var det ikke svært at sige ja tak! til en gratis tur til Caribien med fri leg, masser af Captain&Cola og en konkurrence med chancen for at vinde 15.000 dollar.
 
Vandt de så konkurrencen i Caribien? Nej, desværre ikke. Men helt beskedent siger de, at rejsen i sig selv var så overvældende, at de ingen forventninger havde til turen eller til at vinde what so ever. 
 
De tre gutter har kendt hinanden siden efterskole-årene, og de er i virkeligheden det, man kan kalde for bedste venner. Så da Stefan en stille aften sad og så tv og stødte på reklamen for Captain’s Island-udfordringen, fik han lynhurtigt ringet rundt og samlet tropperne. For man kan, hvad man vil, og vil man til Caribien med Captain Morgan og Mena Suvari, så kommer man det også. Eller Stefan, Mikki og Kristian gjorde i hvert fald.
 
Vi troede ikke rigtig på det, før vi faktisk sad i flyveren på vej til London. Da vi fik at vide, at vi havde vundet, var det Mikki, der modtog opkaldet fra en af Captain Morgan-medarbejderne i London. Han ringede så til Kristian, som var sad midt i en økonomi-time. Den time blev så kortvarigt afbrudt af et voldsomt jubelråb, kan man vist godt sige. Og så ringede Kristian til mig, og så var vi jo nærmest på vej,” siger Stefan med et bredt smil.
 
Glæden over turen er ikke til at tage fejl af, og de tre gutter beskriver da også oplevelsen som den bedste, de nogensinde har haft. ”Hvis alle vores oplevelser og tanker om turen skulle skrives ned, ville vi ikke blive færdige før næste års Captain Morgan-konkurrence,” siger Mikki. 
 
Vi er ret store fans af Captain Morgan og bruger en del penge på det. Fordi vi har drukket Captain Morgan&Cola siden efterskole-tiden, er det forbundet med en masse fede og sjove oplevelser. Det er bare vores ting, og tit det eneste, vi skal have, når vi hænger ud”, lyder meldingen.
 
Okay, kom så med det. Nu har vi talt og talt og talt, og hvad så med hende Mena? Var hun lækker eller hvad? Der er smil på læberne, men ikke så store som kunne være forventet. ”Vi hang ikke rigtig ud med hende. Hun var der en enkelt dag, og der var kaptajnen hendes foretrukne,” siger Stefan en smule slukøret.
 
Hvad så nu? Står den på mere Captain Morgan indtil næste års udfordring? Ja, det gør den! Og et smut til Mexico skal der nok også være tid til. På deres tur til Caribien har de tre gutter nemlig fået venner fra 13 andre lande, og især mexicanerne forstod de danske fyres måde at drikke på.
 
Vi er blevet inviteret en 3-4 uger til Mexico, når vi har lyst. Det er også det, der har været så fantastisk ved turen. Nemlig at møde så mange forskellige mennesker, som alle sammen har kæmpet mod det samme mål”. Stemningen har hele vejen igennem være lutter fest og farver,” siger Kristian.
 
De tre fyre er nu klar til at genoptage livet som henholdsvis studerende og revisor-spirer og er allerede gået i intens opvarmning til næste års Captain Morgan-udfordring.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce