Connery

De semi-transparente ear-buds: Nothing ear (1)

Carl Pei, Teenage Engineering og de andre partnere i det nye elektronik startup er klar med første produkt

Nothing, det nye elektronik-startup med Oneplus medstifteren Carl Pei i front, har nu præsenteret det første produkt. Efter flere måneders teasen.

Nothing ear (1) kører igennem på et transparent design - men holder selve højtalerkassen og gummi-dimsen i en ikke-gennemsigtig hvid. 

ANNONCE
Nothing ear (1) - De semi-transparente ear-buds: Nothing ear (1) Nothing ear (1)

Fokus for Nothing har været at skabe en kombination af teknologi, ingeniørkunst og "groundbreaking" design - til en utrolig pris. Det første produkt ear (1) er et sæt true wireless earbuds, med aktiv støjreducering. 

ear (1) er blevet udstyret med en stor 11.6 millimeter driver, som er blevet tunet i både software og hardware af Teenage Engineering, det svenske lydkollektiv, som også er en del af Nothing. 

ANNONCE
Nothing ear (1) - De semi-transparente ear-buds: Nothing ear (1) Nothing ear (1)

Den aktive støjreducering i ear (1) benytter tre mikrofoner til at styre støjen - og kommer med Light mode (letstøjende omgivelser) og Maximum mode (Som når man skal blokere flystøj) - og en Clear Voice Technology, som hjælper med at isolere brugerens stemme fra eksempelvis vindstøj. 

Nothing ear (1) holder 5.7 timers strøm på en opladning, mens det semitransparente transportetui giver ekstra strøm til sammenlagt 34 timers spilletid. 

ANNONCE
Nothing ear (1) - De semi-transparente ear-buds: Nothing ear (1) Nothing ear (1)

Etuiet er kompatibelt med hurtigopladning, og trækker strøm til otte timer på 10 minutters opladning - og der understøttes også trådløs qi-opladning med etuiet. 

De yderligere funktioner for Nothings første produkt inkluderer en app, hvor der er Equalizer, Find My Earbud-funktion, og ekstra styring af støjreducerings-funktionerne. 

ear (1) er også sved- og vandresistente - men det er forventeligt for et sæt in-ear høretelefoner. 

 

Pris og tilgængelighed

Nothing ear (1) sælges fra 17. august på nothing.tech - i 45 lande. Den vejledende pris er 99€ - Lige under 750 kroner.

Et tidligt drop forhandles i øvrigt allerede fra den 31. juli - også på Nothings website.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce