Connery

De sælger en god sko til en god pris: ERRANT tog fra Løvens Hule med en ny partner

Sneaker-forretningen startede ved en jysk irritation over dårlig kvalitet

Virksomhedshistorien er ikke lang og glorværdig på nuværende tidspunkt, og det er sjældent tilfældet, når det kommer til deltagere i Løvens Hule. 

Her står Christian fra 'lige omkring Hjørring' frem og fortæller, at han fik idéen til at starte virksomhed: "Jeg købte et par nye sneaks som jeg var glad for, lige indtil jeg fik dem på og konkluderede at komforten var forfærdelig."

De ukomfortable sko endte i skabet, men mon ikke der skal findes en mere mindeværdig skammepodie til skoene, der fik ham til at tage to kammerater med på rejsen i det, der skulle blive sneakerbrandet ERRANT. 

I finaleafsnittet af DR's populære program starter vi ud med en introduktion fra tre mænd, der sælger sneakers online: Det er som sådan ikke den dybe tallerken der er genopfundet her, og mens ERRANT forsøger at forklare Løverne at de efterstræber at skabe 'den perfekte sneaker der passer til alle lejligheder', er Mia Wagner skarp til at sætte ERRANTs styrke på spidsen: "I sælger en god sko, til en god pris."

Men de fleste af løverne har svært ved at finde det unikke, der skulle få dem til at investere, sidder jeg hjemme på kontoret og tænker: Det er fandme ellers nogle gode sko! (men jeg har også allerede haft dem på.)

Der er ikke noget hokus-pokus i hvad Errant gør; den selvbårne online skobiks leverer end tilpas bedre kvalitet i forhold til konkurrenterne, ved at skære forhandlerleddet ud af regnestykket.

Det samme ser Christian Arnstedt, der afgiver et bud på falderebet: "Rigtig god value for money, dansk iværksætterprodukt, og derfor får man lyst til at købe igen.", erkender Løven, der har stor erfaring og god succes med netop direct-to-consumer forretninger. 

Rasmus, Mads og Christian efterlader 20% af virksomheden i hulen, og tager 400.000 og en erfaren løve med til ERRANT-kontoret. Historien er først lige begyndt. Vi følger spændt med.

ANNONCE
Det klassiske post-Løvens Hule teamfoto - Foto: ERRANT - De sælger en god sko til en god pris: ERRANT tog fra Løvens Hule med en ny partner Det klassiske post-Løvens Hule teamfoto - Foto: ERRANT
Del

Seneste nyt