Connery

De mærkeligste gadgets - del 1

Darth Vader, kartondyr og hundestalking.

1. Darth Vader brødrister

thinkgeek.com - De mærkeligste gadgets - del 1 thinkgeek.com

Er du også træt af kedeligt toastbrød? Frygt ej mere (eller?), for her er Darth Vader brødristeren!

(Tip: hvis du jubler og klapper i hænderne lige nu, bør du overveje om toasteren virkelig er løsningen på dine problemer).

ANNONCE

2. Fridgeezoo


Så forestil dig at du vågner kl. 03 om natten. Du lister ud af sengen i mørket, og famler dig ud i køkkenet for at få dig et glas mælk. Du er alene i huset, eller det tror du. For idet du åbner køleskabslågen, bliver du mødt af det her ansigt:
ANNONCE
thinkgeek.com - De mærkeligste gadgets - del 1 thinkgeek.com
Fridgeezoo ”isbjørnene” er japanske, hvilket måske ikke kommer til manges overraskelse. Du kan endda vælge, hvad køn dit køleskabsvæsen skal være. Det uhyggelige kartonlignende væsens funktion er, at sige hej til dig hver gang du åbner køleskabet. Hvor hyggeligt! Hvem kunne også finde det træls? Nu kan du så leve i evig angst for, at næste gang du åbner lågen er det ikke er isbjørnen, der siger hej, men noget andet.. noget, noget mørkt og indelukket.

Du får ingen problemer med isbjørnen så længe du husker at lukke køleskabslågen igen. Står lågen åben for længe, får du en ordentlig skideballe af dyret. Altså er den lidt ligesom din mor. Selvfølgelig bortset fra, at du ikke opbevarer din mor i køleskabet… Vel? Hehe… Gør du? Sig at du ikke gør det. (Og hvis du gør det, så ved jeg ikke noget.)
ANNONCE

3. Doggy Blackmail


Hvordan ser den perfekte dag ud for en hundeelsker? Du kommer hjem og leger med Fifi, giver Fifi mad, går tur med Fifi og nyder Fifis selskab.

Tænk om igen for her er et alternativt forslag. Du kommer hjem, ser Fifi, og bruger resten af din dag på at finde ud af hvad Fifi har brugt sin dag på.

Jep, denne unikke mulighed byder sig med Doggy Blackmail – Pet’s eye view camera. Brugen af dette er omtrent lige så uhyggelig som navnet Doggy Blackmail.
ANNONCE
Haha, Fifi! De øjne narrer ikke nogen, du er afsløret! (thinkgeek.com) - De mærkeligste gadgets - del 1 Haha, Fifi! De øjne narrer ikke nogen, du er afsløret! (thinkgeek.com)
Nu kan du endelig se alle de spændende ting som Fifi laver mens du er på arbejde. Du får på den mest beskrivende måde set Fifi spise, sove og tisse på dit yndlingtæppe. Hvordan har vi hundeejere nogensinde kunnet leve uden dette fantastiske produkt? Det er for mig et mysterium.

Du sætter kameraet fast til din hunds halsbånd og så tager kameraet billeder i intervaller på 1-15 minutter. Du går aldrig glip af noget igen! Det må absolut være den bedste opfindelse siden ”Spork”en.


Det var så første del af min rejse mod at finde de mest fantastiske og ubrugelige gadgets all over the interwebs. 
Part to følger snarest, så følg med :)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce