Connery

De første to timer af Vikings sæson 6 er klar på HBO

All hail Björn!

Hey! Sjette sæson af Vikings er endelig landet på HBO Nordic. Perfekt!

Sjette sæson fortsætter, hvor femte sæson slap, og følger efterdønningerne fra det store slag mellem de to brødre og sønner af Ragnar Lothbrok, Björn Ironside (Alexander Ludwig) og Ivar the Boneless (Alex Høgh Andersen). Ingen af de to brødre var villige til at overgive sig til den anden, så kampen endte med, at Ivar flygtede ud i mørket, og Björn blev kronet af Lagertha (Katheryn Winnick) som ny konge af Kattegat.

I den nye sæson kæmper Björn med at finde sig til rette som ny konge, men han synes ikke, han formår at udfylde rollen i samme ånd, som Ragnar i sin tid gjorde. Samtidig er Ivar på jagt efter en ny start, hvor han kan lægge fortiden bag sig. Han rejser langs silkevejen til Rusland, hvor han møder sin overmand, prins Oleg (Danila Kozlovsky), der om muligt er en endnu mere hensynsløs og brutal hersker, end Ivar selv.

Ligesom Ivar vil Lagertha gerne starte på en frisk, og hun har en drøm om at trække sig tilbage og leve et stille liv på landet langt væk fra kampe og konflikter, men farerne lurer i horisonten for den stærke skjoldmø.

De andre to Lothbrok-brødre, Ubbe (Jordan Patrick Smith) og Hvitserk (Marco Ilsø), har hver deres agenda at se til. Ubbe rejser til Island sammen med Torví (Georgia Hirst) for at opklare, hvad der er sket med den forsvundne Floki (Gustav Skarsgård), og Hvitserk sætter sig for at fuldføre sin egen personlige vendetta mod Ivar.

De første to afsnit er online nu - to timer i barbarisk selskab!

ANNONCE
Vikings S6 - Sæsonpremiere-trailer
Del

Seneste nyt