Connery

De fem vigtigste spiludgivelser: Oktober

Oktober er stor for bilspilsnørder - men andet er også under opsejling!

Oktober er knapt nok skudt i gang, inden vi bliver blæst bagover af nye spiludgivelser. Med en efterårsferie undervejs og tilløb til julehandlen, får en række ret så prominente spiltitler udgivelse, i løbet af den kommende måned. 

For ligesom at skære ind til benet, og udpege de absolut vigtigste af slagsen, kommer her et lille overblik over de frem vigtigste spiludgivelser i oktober 2017.

I år er et ekstremt godt år for motorsport spil, og oktober bliver nok den vigtigste for året, med eksklusive udgivelser til Xbox og PlayStation. Det er selvfølgelig Forza Motorsport vs Gran Turismo, og lidt af en kamp på salgstal, kan man jo altid håbe på. 

I actionafdelingen har vi det længe ventede Assassin's Creed Origins, der ryster posen og byder nye og tilbagevendende spillere på en åben verden med helt nyt kampsystem, en quest-baseret spillestil med RPG-elementer og masser af eventyr. Der er også godt nyt til horror-fans, med udgivelsen af The Evil Within 2 - og så en omgang over the top shooting med Wolfenstein II. 

En lille bobler, der ikke helt nåede på listen - måske lige så meget fordi det allerede er ude til konsollerne, er Destiny 2, der spåes en kæmpe succes på PC-platformen. 

God gaming!

ANNONCE

Forza Motorsport 7

Udgivelse: 3. oktober 2017

Platforme: XB1, PC

Forza Motorsport 7

The Evil Within 2

Udgivelse: 13. oktober 2017

Platforme: PS4, XB1, PC

THE EVIL WITHIN 2

GT Sport

Udgivelse: 17. oktober 2017

Platforme: PS4

Gran Turismo Sport – Join The Human Race

Assassin's Creed: Origins

Udgivelse: 27. oktober 2017

Platforme: XB1, PS4, PC

ANNONCE
Assassin’s Creed Origins: From Sand Cinematic Trailer

Wolfenstein II: The New Colossus

Udgivelse: 27. oktober 2017

Platforme: PS4, XB1, PC

NO MORE NAZIS [New Gameplay Trailer]
Del

Seneste nyt

Annonce