Connery

De fedeste arbejdspladser - EA

Gigantisk fodboldbane, fitness og steaks er blot få af goderne ved at arbejde hos EA!

(jobs.ea.com) - De fedeste arbejdspladser - EA (jobs.ea.com)
Er du meget glad for din arbejdsplads og synes du selv at du har den bedste arbejdsplads nogensinde? Hvis du svarer ja, så forlad straks denne artikel lige nu!
Hvis du alligevel læser videre, så er det på eget ansvar, når du vender tilbage på arbejdet i morgen og sukker dybt hver 5. minut i arbejdstiden, mens du drømmer dig langt væk til de vidunderligste arbejdspladser.

Denne artikel om EA, bliver den første i en serie, hvor vi kommer omkring nogle übercoole, superfede arbejdspladser. Vi skal tude, misunde, give thumbs up (og skrive jobansøgninger), så på med læsebrillerne!

Ingen tvivl om at de dedikerede ansatte i disse virksomheder arbejder hårdt, og de sikkert også har de mest sindssyge CV’er. Men når arbejdet ikke kalder, har de nogle fantastiske faciliteter til rådighed. I denne artikel har vi har sprunget alt det ”sure” arbejde over, for at se på alt det sjove.


EA Canada

ANNONCE
(maxicep.com) - De fedeste arbejdspladser - EA (maxicep.com)
Kendt som forældrene til FIFA, The Sims, Need for Speed, SSX, Battlefield og mange, mange, mange andre spil, er EA ret seje i forvejen. For at lave de vildeste spil, har de omkring 2.500 ansatte i EA Canada også de vildeste faciliteter i et af de sjoveste kontorer i verden. Her finder du verdens største motion capture studie, 14 videoredigeringssuites, tre production studios og meget meget mere!

Klar? Så hold på hat og briller…


Til at starte med kan vi nævne, at de har biograf, kaffebarer (rigtige BARER, ikke den slags automater som du kender, med en enkelt flittigt brugt kaffemaskine!), restauranter (I flertal!!), et ginormous fitnessrum og en fodboldbane i fuldstørrelse (man skal vel have inspiration til at lave FIFA).

EA’s køkken tilbyder alt hjertet kan begære og alt hvad maven kunne ønske sig. Om det er sushi, steak, burgere, vafler eller et eller andet du har lyst til, finder du det højst sandsynligt her.
Bygningerne er smukke, moderne og stilede. Der er TV skærme overalt, og næsten alt er ”uhh shiny”.

I fitnessrummet er der udover alverdens maskiner også spinning-, yoga- og aerobichold i løbet af dagen.

Bliver man træt af fodboldbanen og fitnessrummet, så kan man jo altid spille basketball og volleyball, for det er der også baner til. Regner det en dag, så har EA også indendørs basketball/sportshal og massage rum. Er man flittig bruger af disse faciliteter, bliver man nok glad for fysioterapeuten, der aflægger besøg et par gange om ugen.

Selvom det er allerede i forvejen er enhver gamers drømmearbejdsplads, har de også et kæmpe bibliotek. Ikke et bibliotek fyldt med bøger og forældede CD’er, DVD’er og spil, som vi kender det herhjemme. Det her er nemlig gamerens yndlingsbibliotek! Her kan du finde utallige spil (og film), som du kan tage med hjem og hygge dig med (noget skal de overtale dig med, ellers går du aldrig hjem).

Et par billeder af bygningen:
ANNONCE
Om aftenen (jobs.ea.com/) - De fedeste arbejdspladser - EA Om aftenen (jobs.ea.com/)
(dickersondesigns.com) - De fedeste arbejdspladser - EA (dickersondesigns.com)
EAs Basketballhal (flickr.com) - De fedeste arbejdspladser - EA EAs Basketballhal (flickr.com)
Wow, wow, wow...

Jeg kunne blive ved i evigheder med at fortælle om, hvor fedt det her sted er, og i artiklen er kun nævnt en brøkdel af hvad EA Canada er, men da jeg ikke har en evighed af tid, slutter jeg i stedet af med et klip fra drømmekontoret:
Del

Seneste nyt

Annonce