Connery

De Dødelige - Oplev [Anmeldelse]

Dansk musik med internationalt niveau

5 ud af 6 stjerner

Label: Sony Music
Kunstner: De Dødelige
Titel: Oplev
Releasedato: 23. marts 2015

De Dødelige - Oplev [Anmeldelse]

Når melankoli, breddepop og smørvokal går op i en højere enhed og skaber et unikt, men alligevel kommercielt udtryk, så er man sgu nået langt. Ikke desto mindre er det præcis hvad De Dødelige formår med deres anden EP "Oplev".

De Dødelige formåede med deres første EP "Opdag" fra 2014, at skabe et helt unikt lydbillede, som dog var ret melankolsk domineret, men alligevel appellerede til et relativt bredt publikum, for hvem har ikke brug for, fra tid til anden, at synke sammen i sofaen og tænke over livets underfundigheder?

Med "Oplev" er lydbilledet lige tweaket en smule i den mere glade og kommercielle retning, men man får alligevel en meget god forståelse for, hvad det er at Ulrik Schultz & Andreas Ringblom ønsker at bidrage med. 

Hvor "Vi Drømmer" topper skalaen af lyttevenlig breddepop sammen med "5 Glas" (der i øvrigt har Mund De Carlo med), så vil numre som "Når Hun Kommer Hjem" og "Vægtløs Tilstand", trække dig ind i en verden, hvor tankerne tager over, og for mit vedkommende river op i tankerne om den eneste ene - og det er i min verden her, hvor De Dødelige står stærkest og adskiller sig fra mængden. 

Nye lyttere kan sagtens begynde her, for så efterfølgende at fordybe sig i den første EP "Opdag".


"Lov mig nu, du ender der, hvor hjertet ser, at du burde være"

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce