Connery

De bedste iglo- og ishoteller denne vinter

Hvis du skal ud at rejse denne vinter, kan du lige så godt gå all in. Du kan fx bo på et iglo- eller ishotel, som klart inviterer til at pakke de varme trøjer og et ekstra par sokker - men også til uendelig hygge og den helt rette stemning. 

Hotels har her fundet 4 hoteller, som vil gøre dig helt klar til dit næste vintereventyr. 

ANNONCE
De bedste iglo- og ishoteller denne vinter

Northern Lights Village, Finland 

Northern Lights Village i Finland byder både på suiter af is og hytter med glastag, og et ophold her er et must for alle, der drømmer om at overnatte i et vaskeægte vinterlandskab. Hotellet har en fantastisk beliggenhed i Saariselkä i det nordlige Lapland, hvor du kan opleve nordlys såvel som stjerneskud, så der er rig mulighed for at tage en masse billeder af disse fortryllende fænomener. 

ANNONCE
De bedste iglo- og ishoteller denne vinter

Sorrisniva Igloo Hotel, Norge 

Slå koldt vand i blodet på Sorrisniva Igloo Hotel i Norge, som er bygget af hele 250 tons is og 7.000 kubikmeter sne. Det er et hotel for alle med is i maven, hvor gæster kan trodse vind og vejr og udforske snelandskabet på alt fra hundeslæde til snescooter. 

ANNONCE
De bedste iglo- og ishoteller denne vinter

Blacksheep Village Igloo, Frankrig 

Med udsyn til Mont Blanc og en beliggenhed i et af verdens største skisportsområder bør Blacksheep Village Igloo stå øverst på alle skibumsers ønskeliste. Her er hver iglo udstyret med særlige termodyner, så du kan have det varmt og mageligt på de kolde nætter. Når du ikke er ude på pisterne, kan du få noget varmt at drikke ved bålet eller forkæle dig selv med en omgang fondue.

ANNONCE
De bedste iglo- og ishoteller denne vinter

Igloo Åre, Sverige 

Familier på udkig efter et vintereventyr kan med fordel sætte kursen mod Igloo Åre i Sverige. Her venter varm kakao i store mængder, termiske spabade og stjerneskud på nattehimlen, så det er svært ikke at tø helt op af begejstring. Hotellet har også to udendørs pools og en sauna, hvis I har brug for at skrue op for temperaturen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce