Connery

De bedste film på Netflix lige nu

Klassikere og nye hits: Netflix' bedste film i 2023

Du kender det. Aftensmaden er klar, og du tænder Netflix. Inden du når at finde den bedste film til lejligheden, er din mad blevet kold. Netflix' katalog af gode film er i 2023 så stort, at det kan være uoverskueligt at finde ud af, hvilken film du skal se.

Heldigvis har vi lavet en guide til de bedste film på Netflix. Uanset om du er til komedie, drama, krimi, romantik eller noget helt andet, er der noget for dig på denne liste. Sæt dig til rette, tag et kig på listen og find den bedste Netflix-film på ingen tid!

ANNONCE
The Godfather - Paramount Pictures - De bedste film på Netflix lige nu The Godfather - Paramount Pictures

The Godfather (1972)

"The Godfather" er en amerikansk filmklassiker fra 1972 instrueret af Francis Ford Coppola, baseret på Mario Puzos roman med samme navn. Filmen følger den italiensk-amerikanske mafiaboss, Don Vito Corleone, og hans familie i New York City i 1940'erne og 1950'erne. Don Corleone spilles af Marlon Brando, der leverer en uforglemmelig præstation som den magtfulde, men også sympatiske mafiaboss.

Filmen er kendt for sin velkomponerede fortælling, stærke skuespilpræstationer og ikoniske scener, som f.eks. scenen med hestehovedet i sengen. "The Godfather" vandt tre Oscars, inklusiv for Bedste Film, og er sidenhen blevet betragtet som en af de bedste film nogensinde lavet.

ANNONCE
Ryan Gosling og Harrison Ford i Blade Runner 2049 - Foto: UIP/PR - De bedste film på Netflix lige nu Ryan Gosling og Harrison Ford i Blade Runner 2049 - Foto: UIP/PR

Blade Runner 2049 (2017)


"Blade Runner 2049" er en amerikansk sci-fi film fra 2017 og en efterfølger til den klassiske kultfilm "Blade Runner" fra 1982. Filmen følger den unge replikant-jæger, K, spillet af Ryan Gosling, der begynder at afdække en dyb hemmelighed, der kan ændre verden for altid.

K's søgen efter sandheden fører ham til at opsøge den tidligere blade runner, Rick Deckard, spillet af Harrison Ford, som har været forsvundet i 30 år. Filmen er kendt for sin imponerende visuelle stil og en stærk præstation fra Gosling og Ford.

Filmen vandt to Oscars, inklusiv for Bedste Fotografering.
 

ANNONCE
Jamie Foxx og Leonardo DiCaprio i Django Unchained - Foto: PR/Walt Disney/Sony Pictures - De bedste film på Netflix lige nu Jamie Foxx og Leonardo DiCaprio i Django Unchained - Foto: PR/Walt Disney/Sony Pictures

Django Unchained (2012)


Django Unchained fra 2012 er en af Tarantinos bedste film og en must-see for alle fans af western-genren og hans unikke stil.

Filmen følger den tidligere slave, Django, spillet af Jamie Foxx, der slår sig sammen med den tyske dusørjæger, Dr. King Schultz, spillet af Christoph Waltz, for at befri sin kone fra en brutal slavehandler, spillet af Leonardo DiCaprio.

Jamie Foxx spiller Django i en af hans bedste roller nogensinde, mens Christoph Waltz stjæler scenen som den charmerende og kloge dusørjæger. Leonardo DiCaprio er også fremragende som den ondskabsfulde slavehandler, Calvin Candie, og Samuel L. Jackson skaber en mindeværdig karakter som Candies hengivne tjener.

Filmen vandt to Oscars, inklusiv for Bedste Originalmanuskript, og er sidenhen blevet en kultklassiker.

ANNONCE
The Godfather: Part 2 - Paramount Pictures - De bedste film på Netflix lige nu The Godfather: Part 2 - Paramount Pictures

The Godfather 2 (1974)

"The Godfather 2" fra 1974 instrueret af Francis Ford Coppola, er en fortsættelse af den succesfulde første film, og følger den italiensk-amerikanske gangster Michael Corleone, spillet af Al Pacino, der nu er blevet leder af Corleone-familien og kæmper for at bevare deres magt og indflydelse i mafia-verdenen.

Samtidig følger vi også Michaels far, Vito Corleone, spillet af Robert De Niro, i hans opstigen til magt i 1920'ernes New York City.

"The Godfather 2" vandt hele seks Oscars, inklusiv for Bedste Film og Bedste Skuespil til både Pacino og De Niro.

ANNONCE
Pulp Fiction - Miramax - De bedste film på Netflix lige nu Pulp Fiction - Miramax

Pulp Fiction (1994)


Pulp Fiction er en hæsblæsende film af den legendariske instruktør Quentin Tarantino. Filmen følger en række af karakterer, hvis veje krydses på tværs af tre forskellige historier i Los Angeles. Fra den koldblodige lejemorder Vincent Vega (spillet af John Travolta) til den unge Bonnie Situation-bandit Pumpkin (spillet af Tim Roth), er hver karakter både fascinerende og skræmmende på sin egen måde.

Gennem hele filmen udforsker Tarantino de mørkeste sider af menneskeheden med sin unikke stil og dialog. Der er vold, der er humor, der er kærlighed og tab, alt sammen serveret i Tarantinos karakteristiske tidsbestemte og ikke-lineære fortællestil.

Pulp Fiction er en af de mest ikoniske film fra 90'erne, og den har vundet en række priser, inklusiv en Oscar for bedste manuskript. Filmen er en tour-de-force af spænding og adrenalin, og den vil helt sikkert efterlade et varigt indtryk på enhver, der ser den.

ANNONCE
Tom Hardy i Legend - Studio Canal - De bedste film på Netflix lige nu Tom Hardy i Legend - Studio Canal

Legend (2015)


Legend er en britisk krimidramafilm, der følger tvillingebrødrene Ronnie og Reggie Kray (begge spillet af Tom Hardy), to af Londons mest berygtede gangstere fra 1960'erne. Ronnie er paranoid, skizofren og psykotisk, mens Reggie er charmerende, elegant og forførende.

Filmen udforsker brødrenes stigende magt og deres kamp mod politiet og rivaliserende bander. Ronnie og Reggie navigerer gennem Londons farlige underverden, mens de også har deres egne personlige kampe at kæmpe med.

Legend er en hyldest til en tid, hvor Londons underverden var på sit højdepunkt, og den er en film, du ikke må gå glip af. Så hvis du er klar til at træde ind i den farlige verden af de berygtede Kray-brødre, så er Legend den perfekte film til dig.

ANNONCE
Taxi Driver - Columbia Pictures - De bedste film på Netflix lige nu Taxi Driver - Columbia Pictures

Taxi Driver (1976)


Taxi Driver er en klassisk film af instruktøren Martin Scorsese, der følger den isolerede og ensomme Vietnam-veteran Travis Bickle (spillet af Robert De Niro) i New York City. Som tiden går, bliver Travis' vrede og frustrationer større og større, og han begynder at lægge en voldelig plan.


Filmen er et mørkt portræt af byens underverden og de mennesker, der lever i den. Scorseses elegante instruktion og De Niros intense præstationer gør dette til en tidløs klassiker, der stadig har en stor indflydelse på filmindustrien i dag.
Hvis du ikke har set den endnu, så er det på tide at tage en tur i Travis' taxa og opleve en af filmhistoriens største klassikere!

ANNONCE
Straight Outta Compton - Universal Pictures - De bedste film på Netflix lige nu Straight Outta Compton - Universal Pictures

Straight Outta Compton (2015)


Straight Outta Compton er en biografisk musikfilm, der følger historien om den legendariske hiphopgruppe N.W.A., der opstod i Compton, Californien i 1980'erne. Gruppen bestod af Dr. Dre (spillet af Corey Hawkins), Ice Cube (spillet af O'Shea Jackson Jr. som er Ice Cubes søn), Eazy-E (spillet af Jason Mitchell) og flere andre talentfulde rappere.

Filmen udforsker gruppens opstigning til berømmelse og deres kampe mod racisme og politibrutalitet i deres samfund. Det er en film, der viser, hvordan musik kan være en kraftfuld platform for at bringe forandring og give stemme til underrepræsenterede samfund.
Filmen er et vigtigt bidrag til den amerikanske kultur og historie, og den er en hyldest til N.W.A.s indflydelse på hiphop-genren og samfundet som helhed.
 

ANNONCE
Catch Me if You Can - De bedste film på Netflix lige nu Catch Me if You Can

Catch Me if You Can (2002)

Catch me if you can er en spændende krimikomedie baseret på den sande historie om Frank Abagnale Jr. (spillet af Leonardo DiCaprio), en talentfuld svindler og forfalsker, der narrede myndighederne og bankerne i årevis.

Frank har en utrolig evne til at forfalske dokumenter og identiteter, og han bruger sin charme og snilde til at snyde sig til milliarder af dollars. Men han bliver jagtet af FBI-agenten Carl Hanratty (spillet af Tom Hanks), der er fast besluttet på at fange ham.

ANNONCE
Russell Crowe i The Gladiator - Foto: DreamWorks/LLC/PR - De bedste film på Netflix lige nu Russell Crowe i The Gladiator - Foto: DreamWorks/LLC/PR

Gladiator (2000)


Gladiator er en episk actionfilm, der finder sted i det gamle Rom, og den følger Maximus (spillet af Russell Crowe), en romersk general, der bliver forrådt og sendt i slaveri. Han kæmper sig gennem de brutale kampe i Colosseum for at vinde sin frihed tilbage og hævne sin families død.

Filmen er fyldt med imponerende kampscener, drama og spænding, og den viser hvor grusomt det romerske imperium kunne være.
 

ANNONCE
Ryan Gosling i Drive - Foto: PR/SF Film - De bedste film på Netflix lige nu Ryan Gosling i Drive - Foto: PR/SF Film

Drive (2011)


Drive er en intens og actionfyldt thriller, der følger en stuntmand (Ryan Gosling), der arbejder som flugtbilchauffør om natten. Han er en mand af få ord og holder sig normalt for sig selv, men da han bliver involveret med sin nabo og hendes unge søn, tvinges han ud på en farlig rejse.

Filmen er fyldt med nervepirrende biljagter og brutal vold, men den formår også at skildre en smuk og subtil kærlighedshistorie mellem hovedpersonen og naboen. Ryan Gosling leverer en fantastisk præstation i hovedrollen, og Carey Mulligan giver en rørende og medfølende præstation som naboen.

ANNONCE
The Equalizer - Sony Pictures - De bedste film på Netflix lige nu The Equalizer - Sony Pictures

The Equalizer (2014)


The Equalizer er en intens og spændingsfyldt film om Robert McCall (Denzel Washington), en tidligere agent for en hemmelig afdeling i CIA, der nu lever et stille liv som hjemmeservice-mand i Boston. Men når en ung prostitueret, som han har udviklet en relation til, bliver mishandlet af en russisk mafia, tager han sagen i egen hånd og bliver en dødbringende hævner.

ANNONCE
Liam Neeson i Taken - 20th Century Fox - De bedste film på Netflix lige nu Liam Neeson i Taken - 20th Century Fox

Taken (2008)


Taken er en hæsblæsende og spændende film, der følger Liam Neeson i rollen som den pensionerede CIA-agent, Bryan Mills, som rejser til Europa for at genopbygge sin relation med sin teenage-datter. Men da hun bliver kidnappet af en gruppe menneskehandlere, tager han sagen i egen hånd og sætter alt ind på at redde hende. Neeson leverer nogle af de mest ikoniske replikker i filmhistorien, herunder den berømte "I have a particular set of skills" linje.

ANNONCE
Léon - Columbia Pictures - De bedste film på Netflix lige nu Léon - Columbia Pictures

Léon (1994)


Léon er en fransk film fra 1994, der følger den stumme lejemorder Léon, spillet af Jean Reno, der bor i New York City og arbejder for en italiensk mafioso. Hans ensomme liv ændres drastisk, da han møder Mathilda(Natalie Portman), en 12-årig pige, der er på flugt fra sin familie, der er blevet myrdet af en korrupt politimand.

Léon ender med at tage sig af Mathilda og lærer hende at overleve i en verden fyldt med vold og kriminalitet. Samtidig bliver deres relation mere og mere kompleks, og de to udvikler en usædvanlig og rørende forbindelse.
 

ANNONCE
Emil Millang og Magnus Millang i Selvhenter - Foto: Miso Film - De bedste film på Netflix lige nu Emil Millang og Magnus Millang i Selvhenter - Foto: Miso Film

Selvhenter (2019)


To brødre, Emil (Millang) og Magnus (Millang), der ikke kunne være mere forskellige fra hinanden, tvinges til at tage på en sidste rejse sammen til Spanien for at besørge deres fars lig.

Mens den ene er en veganer og studerende, er den anden en charmerende hustler og en vaskeægte taber. De to brødre finder dog ud af, at de skal betale 10.000 euro for faderens begravelse, og beslutter sig derfor for at stjæle liget og begiver sig ud på et road trip gennem Europa.

På deres rejse afslører brødrene mere til fælles, end de oprindeligt troede, og de får en uforglemmelig tur fyldt med spænding og komik.

Med en god blanding af dansk charme og lune, formår instruktøren og skuespilleren Magnus Millang at skabe en fornemmelse af sommer og sol i Selvhenter.
 

ANNONCE

Netflix originals

All Quiet on the Western Front - Foto: Reiner Bajo/Netflix - De bedste film på Netflix lige nu All Quiet on the Western Front - Foto: Reiner Bajo/Netflix

All Quiet on the Western Front / Intet nyt fra Vestfronten (2022)


"All Quiet on the Western Front" er en stærk  film fra 2022, der følger den unge tyske soldat Paul Bäumer og hans venner under Første Verdenskrig. De har en romantisk og patriotisk opfattelse af krigen, men den bliver hurtigt erstattet af grusomme realiteter, da de udsættes for krigens rædsler på vestfronten.

Filmen har modtaget positive anmeldelser for dens fokus på krigens meningsløshed og dens evne til at skildre krigens psykologiske konsekvenser.

ANNONCE
Al Pacino og Robert DeNiro i The Irishman - Foto: Netflix - De bedste film på Netflix lige nu Al Pacino og Robert DeNiro i The Irishman - Foto: Netflix

The Irishman (2019)


"The Irishman" er en episk og underholdende film fra 2019, der følger Frank Sheeran, en tidligere mafia-bøddel og fagforeningsmand, der reflekterer over sit liv og sin involvering i nogle af de mest berygtede forbrydelser i amerikansk historie.

Det stjernespækkede cast, der inkluderer Robert De Niro, Al Pacino og Joe Pesci er endnu et (tre et halv time langt), epos i Martin Scorseses lange CV. De Niro spiller Sheeran med en råhed og nuancer, der er med til at bringe karakterens kompleksitet og dilemmaer til live på skærmen.

ANNONCE
 Isiah Whitlock Jr., Norm Lewis, Delroy Lindo, Clarke Peters og Jonathan Majors i Da 5 Bloods - Foto: Netflix - De bedste film på Netflix lige nu Isiah Whitlock Jr., Norm Lewis, Delroy Lindo, Clarke Peters og Jonathan Majors i Da 5 Bloods - Foto: Netflix

Da 5 Bloods (2020)


Filmen fra 2020 følger en gruppe vietnamveteraner, der vender tilbage til Vietnam for at finde resterne af deres tidligere leder og en skat, de efterlod i junglen under krigen.

Filmen har et fantastisk cast, der inkluderer Delroy Lindo, Clarke Peters og Chadwick Boseman (RIP).

Som veteranerne kæmper sig gennem junglen, konfronteres de med både ydre og indre farer og lærer, at krigen aldrig rigtig forlader dem.

"Da 5 Bloods" er en spændende og tankevækkende film, der stiller vigtige spørgsmål om krigens konsekvenser og om vores forhold til fortiden.

ANNONCE
 Ryan Gosling spiller rollen som Six i The Gray Man - Foto: Paul Abell/Netflix - De bedste film på Netflix lige nu Ryan Gosling spiller rollen som Six i The Gray Man - Foto: Paul Abell/Netflix

The Gray Man (2022)


"The Gray Man" er en spændende og intens film, der følger den tidligere CIA-agent Court Gentry, spillet af Ryan Gosling, som er på flugt fra sit tidligere arbejdsgiver og jagtes af en anden tidligere agent, spillet af Chris Evans.

Det er på ingen måder den klogeste film, men det er en fed action-basker til dig, der er glad for spionfilm.

ANNONCE
Juancho Hernangomez spiller rollen som Bo Cruz og Adam Sandler spiller rollen som Stanley Sugerman i Hustle. Foto: Cassy Athena/Netflix. - De bedste film på Netflix lige nu Juancho Hernangomez spiller rollen som Bo Cruz og Adam Sandler spiller rollen som Stanley Sugerman i Hustle. Foto: Cassy Athena/Netflix.

Hustle (2022)


Netflix-filmen 'Hustle' er endnu et bevis på, at Adam Sandler også kan spille seriøse roller.
Stanley Sugerman (Sandler) er på evig jagt efter nye talenter, og hans rejser tager hårdt på både hans kone Teresa og datter Alex. Da Stanley bliver forfremmet til assistenttræner for NBA-holdet Philadelphia 76ers, ser alt ud til at gå godt.

Men da holdets ejer dør, bliver Stanley sendt ud som spejder igen af den nye ejer, Rex' søn Vincent. Efter at have opdaget en uopdaget stjerne i Spanien, gør Stanley alt, hvad han kan for at sikre ham en plads i NBA, herunder at træne ham op og opbygge hans mentale styrke.
 

ANNONCE
Okja - Netflix - De bedste film på Netflix lige nu Okja - Netflix

Okja (2017)


Okja er en spændende og hjertevarmende film fra Netflix, som følger den unge pige Mija og hendes bedste ven - en gigantisk, tykhudet skabning ved navn Okja. Okja er en af mange "supergrise", som er blevet skabt af et stort selskab for at producere kød på en mere bæredygtig og effektiv måde. Men da Okja bliver valgt til at blive slagtet og brugt som kød, tager Mija sagen i egen hånd og begiver sig ud på en farlig rejse for at redde sin bedste ven.
 

ANNONCE
Sebastian Stan og Tom Holland i The Devil All the Time - Foto: Glen Wilson/Netflix - De bedste film på Netflix lige nu Sebastian Stan og Tom Holland i The Devil All the Time - Foto: Glen Wilson/Netflix

The Devil all the time (2020)


"The Devil all the Time" er en dyster og langsom lille film, der foregår i en lille by i Ohio og i en nærliggende landsby i West Virginia efter Anden Verdenskrig. Historien følger en række karakterer, hvis liv er uløseligt forbundet i en ond spiral af tragedier og uhyggelige hændelser.

Vi følger blandt andre Willard Russell, en PTSD-ramt krigsveteran, der kæmper for at opretholde sin tro på Gud og for at beskytte sin familie. Arvin Eugene Russell, hans søn, er tvunget til at overleve i en verden fyldt med korruption og ondskab, mens han forsøger at redde sin kæreste og bekæmpe en kult.

Derudover følger vi også præsten Roy Laferty, som tror, at han kan helbrede kræft ved hjælp af bønner, og den sadistiske par, der nyder at dræbe og tage fotografier af deres ofre.

ANNONCE
Jonah Hill og Lauren London i You People - Foto: Parrish Lewis/Netflix - De bedste film på Netflix lige nu Jonah Hill og Lauren London i You People - Foto: Parrish Lewis/Netflix

You People (2023)


I You People følger vi den jødiske broker Ezra (Jonah Hill), der falder for den sorte muslimske designer Amira (Lauren London). Deres kærlighed blomstrer hurtigt, men det bliver hurtigt tydeligt, at deres forskellige baggrunde, kulturer og religioner kan sætte deres forhold på prøve.

Parret forsøger at få deres familier til at acceptere deres forhold. Men med antisemitisme, fordomme og generelle kulturelle forskelle i spil, er det ikke en nem opgave.

Plottet er set mange gange gennem de seneste årtier, og mens You People både er sødsuppe, cringe-værdig og ret så stereotypisk, er Jonah Hill og Lauren London fabelagtigt underholdende i deres respektive roller.
 

ANNONCE
The Platform - Netflix - De bedste film på Netflix lige nu The Platform - Netflix

The Platform (2019)


"The Platform" er en dystopisk og grufuld thriller, der foregår i et fængselslignende tårn med utallige niveauer. Hver dag bevæger en platform sig ned igennem tårnet, med lækre retter til de øverste niveauer, men efterhånden som platformen bevæger sig nedad, er der mindre og mindre mad tilbage til de nederste niveauer.

En mand ved navn Goreng vågner op i tårnet og bliver hurtigt klar over, at hans overlevelse afhænger af at han kan spise sin del af maden, før platformen bevæger sig videre. Men han er ikke alene i tårnet, og snart begynder de desperate indsatte at ty til ekstreme midler for at sikre sig deres næste måltid.
 

ANNONCE
Matthias Schoenaerts, Charlize Theron, Luca Marinelli i The Old Guard - Foto: Aimee Spinks/Netflix - De bedste film på Netflix lige nu Matthias Schoenaerts, Charlize Theron, Luca Marinelli i The Old Guard - Foto: Aimee Spinks/Netflix

The Old Guard (2020)


The Old Guard er en action-packed film på Netflix, hvor en gruppe af uovervindelige lejesoldater kæmper for retfærdighed og overlevelse. Denne bande af badass krigere er ledet af den frygtløse Andy, som er spillet af ingen ringere end Charlize Theron.

ANNONCE
Timothée Chalamet i The King - Foto: Netflix - De bedste film på Netflix lige nu Timothée Chalamet i The King - Foto: Netflix

The King (2019)


The King er en episk og voldelig fortælling om den unge prins Hal, der tvinges til at overtage tronen efter sin far, kong Henry IV's død. Trods sin modvilje mod krigen tager Hal ledelsen af den engelske hær for at kæmpe mod Frankrig, anført af den magtfulde kong Charles VI. Med sin utraditionelle taktik og trofaste ven og rådgiver, Sir John Falstaff, formår Hal at besejre den franske hær i en brutal og blodig kamp. Men sejren kommer med en pris, da Hal indser, at krigen og magten kræver store ofre.

Filmen er fyldt med intense kampscener og spektakulære kostumer, og Timothée Chalamet giver en overbevisende præstation som den unge og uerfarne konge, der står over for udfordringer og trusler fra alle sider. Joel Edgerton er også imponerende som den charmerende og vittige Falstaff, der bringer lidt humor ind i den ellers alvorlige historie.

ANNONCE
Frank Lagella, Joseph Gordon-Levitt og Sasha Baron Cohen i The Trial of the Chicago 7 - Foto: Nico Tavernise/Netflix - De bedste film på Netflix lige nu Frank Lagella, Joseph Gordon-Levitt og Sasha Baron Cohen i The Trial of the Chicago 7 - Foto: Nico Tavernise/Netflix

The Trial of the Chicago 7 (2020)


"The Trial of the Chicago 7" er en film om en gruppe af unge, hippie-aktivister, der står over for en retssag i USA i 1969. De er anklaget for at have planlagt og udført voldelige protester mod Vietnamkrigen under Demokraternes Nationale Konvent i Chicago i 1968.

Filmen følger retssagen, hvor advokaterne forsøger at forsvare de anklagede, mens de står over for en fjendtlig dommer, retsprocedurefejl og politisk indblanding.

Skuespillerne leverer stærke præstationer, og filmen er fyldt med intense scener, der vil efterlade dig på kanten af sædet. Dens budskab er lige så relevant i dag, som den var for mere end 50 år siden.

ANNONCE
Cate Blanchett, Tyler Perry, Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence i Don't Look Up - Foto: Niko Tavernise/Netflix - De bedste film på Netflix lige nu Cate Blanchett, Tyler Perry, Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence i Don't Look Up - Foto: Niko Tavernise/Netflix

Don't Look Up (2021)


"Don't Look Up" er en skarp satirisk komedie, der følger astronomerne Kate Dibiasky og Dr. Randall Mindy, der gør en forfærdelig opdagelse - en komet, der er på kollisionskurs med jorden. Men da de forsøger at advare myndighederne om katastrofen, støder de på politiske ledere, der er mere interesseret i at opretholde deres popularitet og magt end at redde verden.

Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence er i hovedrollerne, og de får solidt backup fra en stjernespækket rollebesætning, der inkluderer Meryl Streep, Jonah Hill og Timothée Chalamet. Filmen kritiserer de absurditeter i det moderne politiske system og mediernes sensationslyst.

"Don't Look Up" er en højt energisk, uhyrlig og ekstremt underholdende film, der fanger nutidens absurde politiske landskab og det alvorlige emne om klimaforandringer, men gør det på en måde, der er både sjov og underholdende.
 

ANNONCE
 Idris Elba og Abraham Attah i Beasts of No Nation - Foto: Netflix - De bedste film på Netflix lige nu Idris Elba og Abraham Attah i Beasts of No Nation - Foto: Netflix

Beasts of No Nation (2015)


Beasts of No Nation er en rå film om en barnesoldats rædselsfulde liv i en fiktiv afrikansk borgerkrig.

Hovedpersonen Agu ser sit hjemland blive ødelagt, hans forældre dræbt og hans søstre forsvinder. Han bliver rekrutteret af en hær af børnesoldater og tvinges til at begå grusomme handlinger for at overleve.

Filmens stjerneskud, Abraham Attah, spiller Agu på en imponerende måde og viser både hans sårbare side og hans hårde facade. I rollen som kommandanten ses Idris Elba. Beasts of No Nation er en hjerteskærende og barsk film, der giver et råt indblik i de grusomheder, der finder sted i mange konfliktområder i verden

ANNONCE
Sandra Bullock i Bird Box - Foto: Netflix - De bedste film på Netflix lige nu Sandra Bullock i Bird Box - Foto: Netflix

Bird Box (2018)


I thrilleren "Bird Box", følger vi Malorie, en ung kvinde som kæmper for at overleve i en verden ramt af en ukendt katastrofe.

Uden for Malories hus hærger en mystisk kraft, der tvinger alle, der ser den, til at begå selvmord.

Efterhånden som situationen bliver mere og mere uholdbar, beslutter Malorie sig for at tage flugten med to børn, og med bind for øjnene må de navigere sig gennem en farlig og dyster verden.

Danskervinklen er heller ikke til at gå fejl af i Bird Box. Den er nemlig instrueret af Susanne Bier, der endnu engang fik flexet sine internationale muskler. 
 

ANNONCE
Henry Cavill som Sherlock Holmes, Millie Bobby Brown som Enola Holmes, Sam Claflin som Mycroft Holmes - Foto: Robert Viglaski/Netflix - De bedste film på Netflix lige nu Henry Cavill som Sherlock Holmes, Millie Bobby Brown som Enola Holmes, Sam Claflin som Mycroft Holmes - Foto: Robert Viglaski/Netflix

Enola Holmes (2020)


I Enola Holmes følger vi Sherlock Holmes' yngre søster, Enola, som er en rebelsk og intelligent ung kvinde, der har modtaget en usædvanlig opdragelse af sin enlige mor, Eudoria. Men da Eudoria pludselig forsvinder på Enolas 16-års fødselsdag, bliver Enola tvunget til at opgive sin frie livsstil og begive sig ud i den rigtige verden. På jagt efter sin mor tager Enola til London, hvor hun støder på en ung lord, Tewkesbury, som er flygtet fra sin familie. Sammen begiver de sig ud på et farligt eventyr, hvor de skal undgå farlige fjender og hemmelige agenter, der er på jagt efter Tewkesbury. Men Enola viser sig at være en dygtig detektiv og fighter, og hun lærer at stole på sin egen styrke og intelligens, mens hun kæmper for at finde sin mor og beskytte Tewkesbury.

Enola Holmes 2 er også at finde på Netflix, men ikke helt på samme niveau som første film.

ANNONCE
Chris Hemsworth i Extraction - Foto: Jasin Boland/Netflix - De bedste film på Netflix lige nu Chris Hemsworth i Extraction - Foto: Jasin Boland/Netflix

Extraction (2020)


I "Extraction" møder vi den hårdkogte lejesoldat Tyler Rake (Chris Hemsworth), der tager til Dhaka i Bangladesh for at redde en kidnappet dreng på vegne af drengens far. Men det viser sig hurtigt, at opgaven er langt mere kompliceret end som så, da Rake kastes ud i en livsfarlig kamp mod både politiet og en række farlige kriminelle. Men Rake er ikke en mand, der giver op let - han er en badass, der vil gøre alt for at beskytte drengen og fuldføre sin mission, koste hvad det vil.

Extraction 2 lander på streamingtjenesten i sommeren 2023.

ANNONCE
Corey Hawkins, Adria Arjona, Ben Hardy, Ryan Reynolds, Mélanie Laurent og Manuel Garcia-Rulfo i 6 Underground - Foto: Netflix - De bedste film på Netflix lige nu Corey Hawkins, Adria Arjona, Ben Hardy, Ryan Reynolds, Mélanie Laurent og Manuel Garcia-Rulfo i 6 Underground - Foto: Netflix

6 Underground (2019)


I den totalt over toppen actionfilm "6 Underground" følger vi en gruppe på seks hemmelige agenter, som er blevet erklæret døde af deres regeringer og derfor lever et liv i hemmelighed. Anført af den karismatiske "1" (Ryan Reynolds) arbejder gruppen sammen om at udføre farlige og højrisiko-operationer rundt omkring i verden.

Deres seneste opgave fører dem til Italien, hvor de planlægger at tage hævn over en ond diktator, der har gjort livet surt for italienerne. Men missionen går ikke helt som planlagt, og snart befinder gruppen sig midt i et sandt inferno af skudvekslinger, biljagter og eksplosioner.

"6 Underground" er en hæsblæsende og actionfyldt film med imponerende stuntscener og fede visuelle effekter. Ryan Reynolds leverer som altid en sjov og charmerende præstation, og resten af castet er heller ikke dumt. Filmen er ikke et mesterværk som kunstform - medmindre din foretrukne kunstform er actionsekvenser og vilde visual effects!

ANNONCE
Allison Janney som Lou og Jurnee Smollett som Hannah. Foto: Liane Hentscher / Netflix - De bedste film på Netflix lige nu Allison Janney som Lou og Jurnee Smollett som Hannah. Foto: Liane Hentscher / Netflix

Lou (2022)


I 1986, på Orcas Island i Washington, møder vi Lou, en kvinde der lever alene med sin hund, Jax. Lou lever som en ægte eremit, men hun bliver tvunget ud af sin ensomhed, da hun bliver bedt om at betale husleje af sin udlejer.

Samtidig forbereder øen sig på en kraftig storm, der nærmer sig. Men stormen er ikke det eneste farlige, for en ondskabsfuld mand kidnapper en lille pige og flygter med hende i mørket og i ly af stormen. Pigen er datteren af en kvinde ved navn Hannah, der opsøger Lou for hjælp.

ANNONCE
Mark Wahlberg, Regina Hall og Kevin Hart i Me Time - Foto: Saeed Adyani/Netflix - De bedste film på Netflix lige nu Mark Wahlberg, Regina Hall og Kevin Hart i Me Time - Foto: Saeed Adyani/Netflix

Me Time (2022)


I Netflix-filmen "Me Time" følger vi Kevin Hart som den hjemmegående far, der pludselig får mulighed for at få noget "me time", da hans kone og børn er væk i et stykke tid. Han genforenes med sin gamle bedste ven, spillet af Mark Wahlberg, og de tager på en vild weekend, der næsten vælter hans liv.

ANNONCE
Del

Seneste nyt