Connery

De bedste fars dag gaver under 250 kroner

Hvad giver man til maden der har alt?

Fars dag er den 5. juni, og det betyder at man stadig lige kan nå, at få gjort noget ved det - hvis ikke man skal ende med at købe en tarvelig gavekurv med øl og lakridser på tankstationen. 

Endnu en gang står vi i den vanskelige situation: Fædre ejer alt, og ønsker sig intet - i hvert fald hvis man spørger dem. 

Så hvad skal man lige gøre? Løsningen er selvfølgelig, enten at spotte et eller andet han ikke har tænkt på, at han mangler - eller at købe en af de ting, som han ikke selv vil bruge sine hårdt tjente penge på: Noget sjovt. 

Fars dag handler ikke om at gå stort - men en lille tanke er bedre end intet, og derfor har vi sammensat en liste hvor langt de fleste budgetter kan være med. Derfor får du her de bedste sager til max 250 kroner. 

Fars Dag blev introduceret i Danmark helt tilbage i 1935, og er en tradition, der som så mange andre er hentet hjem fra USA, hvor den har eksisteret fra 1910. Dagen er placeret vidt forskelligt rundt omkring i verden, men herhjemme i Danmark, falder den altid på Grundlovsdag: Den 5. juni

ANNONCE
De bedste fars dag gaver under 250 kroner

Whiskysmagning

Gavekort er en speciel størrelse - men hvis det er gavekort med et dedikeret formål glider de som regel bedre ned, og et gavekort til whiskysmagning glider ekstra rent ned. 

Oplevelsesportalen Duglemmerdetaldrig, har en række forskellige smagnings-oplevelser, der ikke smadrer budgettet - og far får lov til at smage på dråber, der ellers og med garanti ville smadre budgettet - hvis de skulle leveres i helflasker. 

Whiskysmagning his Highlanders - 249,- kroner. 

ANNONCE
De bedste fars dag gaver under 250 kroner

Blank baseball-kasket, aka dad-cap.

Der er ikke noget der råber fatter, som en klassisk baseball-cap uden logoer og dikkedarer. Chancen for at din far allerede har sådan en hat er stor - men han er nok også så glad for den, at den er både gennemslidt og misfarvet.

Svenske Arket er landet i Danmark med stor succes, takket være deres produkter der er i god kvalitet, lækre materialer, uden logoer og vigtigst: Til overkommelige priser. Her får du en lækker ny kvalitets-cap til blot 200 kroner. 

Arket Canvas Cap - 200,- kroner.

ANNONCE
De bedste fars dag gaver under 250 kroner

Hultafors XL Kløfthammer

Selvfølgelig har far en hammer - men har han en ordentlig hammer?

Svenske Hultafors står bag nogle af tømrerens mest elskede produkter, og en seriøs kløfthammer i moderne konstruktion, med masser af vægt (700 gram), og et godt greb, giver enhver mand lyst til at hamre søm i - som da han var en lille knægt.

Du kan gå på opdagelse i de forskellige Hultafors-hamre her. 

ANNONCE
De bedste fars dag gaver under 250 kroner

Gå efter grinet. 

Fars gave behøver ikke nødvendigvis at være praktisk eller smart - men hvad nu hvis man kan kombinere det hele i en ultrafjollet pakke, som eksempelvis oplukker-kasketten - hatten som han uden tvivl kommer til at grine af, og efterfølgende pligtskyldigt, og for at irritere mor - bærer til alle sommeren grillaftener. 

Pris: 119,- kroner - set hos Coolstuff. 

ANNONCE
De bedste fars dag gaver under 250 kroner

Klassisk far-skjorte

Far kan aldrig få nok af sokker og skjorter, det ved vi. Sokkerne er som regel go-to produktet, der ikke koster en bondegård - men op til fars dag i år, kan du også score ham en lækker Gino Marcello-skjorte, der i anledning af Fars Dag er blevet sat ned fra 399,- kroner - til 250. Der er i øvrigt et flot udvalg af farver.

Gino Marcello skjorte - 250,- kroner hos MR.

ANNONCE
De bedste fars dag gaver under 250 kroner

Hvis du hopper i gavekurven

Hvis du alligevel hopper i gavekurven, så drop den fra tankstationen. 

Gå i stedet efter at køre noget forkælelse med lidt far-slik form af lakridser og en god kaffe - der lige koster anelsen over det, han selv mener at en fornuftig kaffe skal koste. 

Gavekurv til manden der har alt - 257,- kroner hos Noru.dk

ANNONCE
De bedste fars dag gaver under 250 kroner

Far-jokes plakat

Hvad er det modsatte af modermælk?

Farvand. (indsæt dåselatter)

Far jokes er platte, irriterende på den der "Lad nu være, men jeg kan ikke lade være med at grine"-måde. 

Og danske Dialægt, der blandt andet har gjort sig populære med deres plakater i Løvens Hule på DR1, har takket være deres fanbase, samlet de absolut bedste dad-jokes på en lækker plakat. Så kan du være sikker på, at de jokes aldrig dør. 

Far-jokes plakat hos Dialægt: Fra 249,- kroner. 

ANNONCE
De bedste fars dag gaver under 250 kroner

Whiskysæt

Hvis far er glad for de gyldne dråber, så er et sæt lækre glas i Mad Men-stil, altid en god idé. 

Her finder du et yderst prisvenligt valg fra svenske Nordwik. Sættet består af en klassisk whisky-karaffel med fire medfølgende low-ball glas. Så er han klar til en old-fashioned, når folketingsvalget skal følges fra sofaen.

Whiskey-sæt - 229,- kroner hos Kitchentime

ANNONCE
De bedste fars dag gaver under 250 kroner

Regnfast notesbog

Den perfekte notesbog til gør-det-selv-manden og outdoor-mennesket.

Rite in the Rain notesblokken er lavet med voksimprægneret papir, der gør den modstandsdygtig overfor regn. Lavet til soldater i felten - kan bruges af alle. 

Rite in the Rain noteblok - 99 kroner. 

ANNONCE
De bedste fars dag gaver under 250 kroner

Spændende biografier og lydbøger

Mænd elsker ikke ubetinget bøger. Men biografier og andre bøger, baseret på virkeligheden, har altid kunnet et og andet. 

Med den store opbomstring af lydbøger og podcasts, er et abonnement på lydbogs-tjenesten Mofibo en smart idé og en let løsning. Det er en slags Netflix for bøger. 

Et forslag til første lyt, kunne være insiderberetningen 'For Enhver Pris'. Her tager Henrik Qvortrup og Lars Trier læseren med ind i regeringens allerhelligste. Det er et unikt indblik i magtkampene, spinnet og dramaet, der foregår i danmarks politiske motorrum. 

Mofibo-abonnement: 1 måned - 129 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce