Connery

De 10 værste film fra 2010

Her er Connery.dks bud på de 10 værste film, der havde premiere i 2010

Info:

Hvor end han gerne ville, har Connery.dks anmelder desværre ikke set alle film, der havde premiere i årets løb, derfor er denne liste 100% personlig!

United International Pictures - De 10 værste film fra 2010 United International Pictures

10:

Shrek forever after


Det er vist på tide for den kære Ork og hans familie og venner, at gå på en eventyrlig pension. Den fjerde Shrek film bekræftede, hvad mange af os allerede vidste efter den anden film; Lynet slår sjældent ned det samme sted to gange og da slet ikke fire gange. Sjoveste karakter var utvivlsomt Den bestøvlede kat, som snart får sin egen film. Ikke en gang Æslet er sjovt og så er det noget galt…


ANNONCE
Scanbox - De 10 værste film fra 2010 Scanbox

9:

You will meet a tall dark stranger


Woody Allens ligegyldige film om ligegyldige mennesker og deres ligegyldige liv. Filmen savner i den grad Woodys knivskarpe humor og nogle sympatiske karakterer. Man sidder og tænker, hvorfor skal jeg spilde min tid på en historie, som filmskaberen selv indrømmer fra starten af er ligegyldig? Svaret er: Det skal man ikke. Glem denne film og lad os håbe at Woody vender tilbage til vant form i 2011.


ANNONCE
Nordisk Film - De 10 værste film fra 2010 Nordisk Film

8:

Furry Vengeance


En af de største mysterier i filmhistorien er, hvordan det er lykkedes Brandon Fraser at skabe sig en karriere i Hollywood. Manden kan ikke spille skuespil! Det gør det heller ikke meget bedre at kvaliteten af de film han laver, daler for hvert år. Bunden synes dog at være nået med Furry Vengeance. Naturen tager hævn på kyniske forretningsmænd og værst går det ud over den stakkels Frank, der bare vil gøre sin familie glad. Ironisk nok spiller flere af dyrene i filmen bedre end den skuespil uddannede Brandon Fraser.


ANNONCE
Sandrew Metronome - De 10 værste film fra 2010 Sandrew Metronome

7:

The Blind Side


Klistret gang sødsuppe, der på mystiske vis indbragte Sandra Bullock en Oscar. Filmen prøver alt for hårdt, at være en tåreperser, men ender i stedet med at være kvalme frembringende. Mere er der ikke at sige om denne film.


Sandrew Metronome - De 10 værste film fra 2010 Sandrew Metronome

6:

A Nightmare on Elm Street


Det eneste mareridt denne film vil kunne frembringe, er mareridt om, hvor dårlig en film den er. Imponerende nok lykkes det filmskaberne at fjerne alt, hvad der var uhyggeligt ved den originale film. Selvom Jackie Earle Haley gør sit bedste, så er Robert Englunds, der i bogstaveligste forstand udødelig gjorde Freddy Krueger karakteren, sko bare meget svære at udfylde. Det hjælper bestemt heller ikke på det, at manuskriptet er håbløst og mere søvndyssende end et glas sovepiller.


ANNONCE
SF-Film - De 10 værste film fra 2010 SF-Film

5:

Predators


80’er fænomenet Predator vendte tilbage til det store lærred, men savnede i den grad en gennem bearbejdet historie og nogle vedkommende karakterer. Jeg håbede hele filmen igennem, at Predator uhyret ville vinde til sidst, men ak, sådan skulle det desværre ikke gå. Gud bedre det, er der allerede en fortsættelse i støbeskeen. Hvor er Aliens, når man har brug for dem?!


ANNONCE
United International Pictures - De 10 værste film fra 2010 United International Pictures

4:

Robin Hood


Trods et mere realistisk portræt af legenden Robin Hood er Ridley Scotts bud på den klassiske fortælling, langt fra den mest mindeværdige filmatisering. Robin Longstride, som han hedder i filmen, er stort set blevet reduceret til en gemen soldat. Væk er romantikken, humoren og Alan Rickman. Det kan godt være at denne film teknisk set er bedre håndværk, men jeg vil 100 gange hellere se på Errol Flynns lystige Robin Hood eller Kevin Costners heltemodige Sir Robin of Loxley, end Russell Crowes social realistisk og røv syge Robin Longstride.


ANNONCE
Walt Disney Studios Motion Pictures/Sony Pictures - De 10 værste film fra 2010 Walt Disney Studios Motion Pictures/Sony Pictures

3:

Alice in Wonderland


Indrømmet jeg har aldrig været fan af Alice in Wonderland. Historien, i alle dens forskellige former, har altid irriteret mig lidt. Den virker hysterisk og for mig fuldkommen uvedkommende. Tim Burtons bud på dette klassiske eventyr har ikke gjort der meget bedre. Historien er om muligt endnu mere forvirrende og rodet og den ene karakter er mere ligegyldig end den anden. Ikke en gang Johnny Depp kan redde dette markværk og leverer muligvis sin dårligste præstation til dato. Eneste lille lyspunkt er den smukke og fortryllende Mia Wasikowska, der spiller Alice.


ANNONCE
Walt Disney Studios Motion Pictures/Sony Pictures - De 10 værste film fra 2010 Walt Disney Studios Motion Pictures/Sony Pictures

2:

Did you hear about the Morgans?


Fuldkommen charmeforladt og forceret såkaldt "romantisk komedie" om et storbys ægtepar der kommer i et vidnebeskyttelsesprogram i en lille landsby. Hugh Grant vender tilbage til det store lærred efter en pause grundet scene skræk og han virker bestemt ikke til, at være kommet sig over den endnu. Det hjælper selvfølgelig ikke på det, at hans medspiller Sarah Jessica Parker omtrend er ligeså tør, som et stykke knækbrød, uden smør. Sjældent er der set mindre kemi mellem to mennesker.


ANNONCE
Sandrew Metronome - De 10 værste film fra 2010 Sandrew Metronome

1:

Sex and the City 2


Selv samme Sarah Jessica Parker indtager også listens 1. Plads med serien der gjorde hende til en stjerne og elsket af kvinder verden over. Ligeså champagne sprudlende, charmerende og overskudsagtig som den første SATC film var, ligeså hysterisk, hul og doven fadølsagtig er SATC 2. De fire sexede storbys veninder, der engang havde en appetit på livet, er blevet forvandlet til nogle mavesure, små-racistiske madammer i overgangs alderen og det var ikke er bestemt ikke noget kønt syn. Det er nok til at give selv den mest potente skørtejæger erektions problemer.


ANNONCE
Boblere:

The Bounty Hunter, Skyline, Jennifers Body, Hot Tub Time Machine, Micmacs, Baby Surprise, Cop Out, The Last Airbender, Machete, Little Fockers


Shrek forever after - Trailer
You will meet a tall dark stranger - Trailer
Furry Vengeance - Trailer
The Blind Side - Trailer
A Nightmare on Elm Steet - Trailer
Predators - Trailer
Robin Hood - Trailer
Alice in Wonderland - Trailer
Did you hear about the Morgans? - Trailer
Sex and the City 2 - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce