Connery

DDJA

Danish Dj Awards i Kb hallen

DDJA
Der var lagt op til den helt store fest. Cremen af cremen inden for dansk musik ville samles her, og selvfølgelig var Connery.dk på pletten.

Vi trådte ind af døren, og det første, som mødte os var en masse VIP mennesker og udsendte fra Tjeck. Vi undrede os. Hvad var det her helt præcist for noget, hvor var alle de almindelige mennesker? Var vi på falden jord, eller var det her virkelig bare ikke, hvad vi havde hørt!?

Jeg tog bestik af situationen, fik købt en cola af de stærke, og vendte snuden imod garderoben. Afleverede vores jakker, og vendte derpå tilbage til virvaret af mennesker. Folkemængden ville ingen ende tage. Her var wannabees, bees og os. Små, store, tykke og tynde, som til alle andre arrangementer - og bedst som Funk Star Deluxe stod foran os, fandt vi ud af at kameraet trænger til reparation. Det ville simpelthen ikke tage imod vores nye batterier... PIS I HELVEDE skreg vi..... eller i hvert fald næsten. (deraf de manglende billeder af tøsen her til højre)

Arrangementet:

Var i sig selv lidt af en skuffelse. Jeg havde ikke lavet mit hjemmearbejde og kendte ikke til halvdelen af nominerede. Og med årets "mobil diskotek" award prisen begyndte det ligesom at gå op for mig, at jeg havde lavet lort i timen. Jeg havde jo ikke nogen chance for, at kende en mobil jockey, som spiller til
Da dette heller ikke lykkedes, ønskede jeg blot verden alt held med et arrangement, som dette. Tomme stole og en masse fede mennesker, som var stadset ud for at blive set. Stadset ud for at vedligeholde deres image og ikke mindst stadset ud til After Party på Bombay Club, som derudover er det diskotek jeg hader mest i hele København! No offence, men sådan er det bare - og hvorfor var After Party flyttet fra Level Cph?

Jeg kan kun sige, DDJA er for den sarte musik kender, som følger med i tidens trend og syntes det er fedt at se kunstnere tage imod priser, uden at have en skid at sige. Outlandish sagde det så flot "I don't even know why we are here". Og på trods af fede navne på programmet levede arrangementet ikke op til mine forventninger. Der var godt at blive luftet (jeg kommer ikke så tit ud længere efter jeg er blevet gammel), og det er fedt, at der er nogen, som gør noget for de danske kunstnere - Jeg er derudover sikker på, at arrangementet næste år bliver meget meget bedre?....

Sidste ord:

Nik og Jay sad og klappede på den mest flabede måde, hver gang deres små eller er det store drengerøve ikke vandt en pris (alt respekt mistet til dem). Outlandish var vist ret ligeglade med det hele (og gider desuden ikke lave et interview med Connery.dk fordi vi viser bryster) - De andre tog prisen og skred igen.

Konklusion

Jeg tror måske ikke Danmark er stor nok til en masse priser, og nu kommer der jo også snart Danish Music Award 2003, og mon ikke det er nok? For jo flere små priser, der kommer jo mere ligegyldigt syntes det hele - og ikke mindst også for kunstnerne...
ANNONCE
Del

Seneste nyt