Connery

DC og Batman gør klar til at indtage podcast-formatet

Batman Unburied er på vej til Spotify

I de gode gamle dage, før TV'et var allemandseje, var lydspil en af de helt store samlingspunkter i hjemmene, og mens da dramatiske fortællinger måske ikke lever i samme format på radioerne længere, har podcast-bølgen (Og lydbøger) givet en god renæssance til rent lydbårne fortællinger.

Nu tapper DC og Spotify ind i trenden, med ingen ringere end Batman. 

Warner Bros og DC har indgået en mangeårig aftale, om at producere en række nye scriptede fortællinger til Spotifys podcastunivers, og hvad er mere oplagt, end at kickstarte det med mesterdetektiven: Batman

ANNONCE
David S. Goyer - DC og Batman gør klar til at indtage podcast-formatet David S. Goyer

Det store forfatterkald: David S. Goyer

Den første produktion hedder Batman Unburied, og til at fortælle denne nye historie, har DC hentet David S. Goyer ind som forfatter. 

Goyer ser frem til at udforske podcast formatet, og udtaler i forbindelse med projektet: "I've been a fan of narrative podcasts for some time and was looking for the right story - returning to Batman seems like the perfect opportunity," 

"We'll be using the unique advantages of audio to dig into the more nightmarish members of the Dark Knight's Rogues Gallery."

Goyer er en erfaren herre, når det kommer til Batman. Du husker nok Nolans 'Dark Knight'-trilogi? Goyer var screenwriter på de film. Det var han også på Man of Steel, Blade Trilogien og Jumper - blandt andet. Det bliver spændende at se, hvordan det fungerer.

Batman Unburied kommer til Spotify som podcast i 2021. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce