Connery

DC-direktør forklarer en gang for alle, hvorfor Henry Cavill ikke er Superman længere

Først ude af billedet, så med i post-credits - og nu?

Spoilers for Black Adam herunder!

Hvis du bare har fulgt lidt med i Superman-franchisen det seneste årti, så ved du også, at det har været en noget omdiskuteret affære i superhelte-genren.

Henry Cavill var en - min optik - fænomenal portrættering af Clark Kent/Superman i Man of Steel.

At det så begyndte at sejle en smule med handlingerne, manuskriptet og strukturen på de kommende film såsom BVS: Dawn of Justice og Justice League - hvor vi blandt andet fik en Cavill med CGI-redigeret overskæg og en usandsynligt uheldigt klippet biografversion af Justice League.

DCUs forsøg på at lave en MCU fungerede ikke efter planen og flere havde egentlig afskrevet Cavills genkomst som Superman, netop fordi det var på tide at rette op på tingene i universet.

Men så kom Black Adam på banen - Dwayne 'The Rock' Johnsons helt store banger af en antihelt, som varslede, at der skulle ske store ændringer.

Filmen blev so-so på underholdningsfronten - men det helt store trækplaster var post-credit-scenen.

Her mødes Black Adam med ingen ringere end Henry Cavill tilbage i dragten som Superman.

Folk var ellevilde, Cavill hoppede fra The Witcher for at være Superman - og nu? Nu er han ikke Superman alligevel.

ANNONCE
Foto: Warner Bros. "Batman vs. Superman" - DC-direktør forklarer en gang for alle, hvorfor Henry Cavill ikke er Superman længere Foto: Warner Bros. "Batman vs. Superman"

Det skyldes, at DC igen (igen) skifter regime og har nu hentet helt tunge skyts ind for at bygge noget stort op - nemlig James Gunn, Marvels guldhøne, som har givet os Guardians of the Galaxy.

Og som i øvrigt har brilleret på DC-fronten under hans Twitter-kontrovers med Disney med filmen The Suicide Squad og serien, Peacemaker. 

Og nu er han på trapperne med et helt nyt DC filmisk univers - som du kan læse meget mere om her: Det skal der ske med DC Comics nye univers.

Nu adresserer Gunn en gang for alle, hvad der skete med Henry Cavill og Superman. 

Først blev han spurgt, hvorvidt vi ville få nogle gengangere fra det foregående univers i spill - hvortil Gunn i et interview med Comicbook svarer:

"Vi ved det ikke endnu. Vi har snakket med Gal (Gadot, red.). Hun er klar på at lave noget. Vi er ikke sikre på, hvad vi gør med det. Det eneste jeg kan fortælle dig lige nu, er, at Henry (Cavill, red.) og Ben (Affleck, red.) ikke bliver en del af dette univers."

Og hertil understreger han:

"Det er vigtigt for mig at pointere, at Henry Cavill ikke blev fyret. Henry var bare ikke blevet hyret til at spille Superman i Superman-filmen. Der var aldrig en aftale omkring en ny film."

Well, der har du svaret.

At The Rock så laver lidt teaser-ballade er selvfølgelig lidt uheldigt - men måske de kan få en tur i manegen i en otherworld-franchise?

Det må tiden vise.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce