Connery

Dbrand er begyndt at sælge sorte plader til PS5, med en opfordring til Sony om at sagsøge dem

Er matsort en bedre farve til den nye konsol?

"Go ahead, sue us" står der på bestillingssiden til et sæt plastikplader, der giver PlayStation 5 et nyt look. 

Produktet der har fået navnet Darkplates, sælges af alle tech-youtubers yndlings-sponsor Dbrand, der er bedst kendt for at sælge skins til smartphones.

Det nye produkt hjælper PlayStation 5 ejere til at få et mørkere look på deres maskine, i kraft af et sæt plastikplader, der let kan udskiftes med de originale hvide.

Opfordringen til Sony, om at lægge sag an, er opstået i kølvandet på Sonys store trang til at beskytte deres design. Tilbage i november 2020, dukkede der en ny webshop op; PlateStation, der ønskede at være behjælpelige, med at gøre nye farver tilgængelige for PlayStation 5, der på nuværende tidspunkt kun kommer i en hvid/sort variant. 

Initiativet blev dog hurtigt lukket ned, da PlateStation blev modtaget med søgsmål fra PlayStation, og blev truet til at lukke foretagendet ned, inden det rigtigt gik i gang. 

ANNONCE
Dbrand Darkplates - Dbrand er begyndt at sælge sorte plader til PS5, med en opfordring til Sony om at sagsøge dem Dbrand Darkplates

Dbrand, der er et større foretagende end PlateStation, hilser nu en lovmæssig dans med Sony velkommen. 

De nye Darkplates, er to stykker plastik, der kan udskiftes med PlayStations egne fabrikerede stykker - som let kan klikkes af og på. Dbrand er endda gået så meget i detaljen, at de på indersiden af pladerne har indgraveret små symboler, i samme stil som PlayStation selv har gjort i deres design. 

Et sæt Darkplates koster 49 dollars, og de første tre produktionsbølger, klar i henholdsvis februar, marts og april er allerede udsolgt - 4. bølge af Darkplates er klar til levering i maj 2021.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce