Connery

David Letterman bruger sin karriereerfaring til den nye serie "My Next Guest Needs No Introduction"

Letterman var ikke fan af pensionslivet - han er tilbage.

David Letterman skulle ellers have lagt jobbet på hylden for denne gang, men hans kærlighed for at interviewe og møde folk har åbenbart hevet ham op af stolen og tilbage i en ny serie. Med flere årtiers erfaring med at udspørge folk, tolerere de vanvittige typer og desuden få et underholdningsprogram stablet på benene på disse præmisser, er han typen, man altid gerne ser mere til.

Det får vi nu mulighed for fra på fredag d. 12. januar, hvor Lettermans nye serie "My Next Guest Needs No Introduction" får premiere på Netflix - seks afsnit på 60 minutter med prominente personer med et afsnit pr. måned op til juni 2018. 

Tydeligt inspireret af den store popularitet omkring podcasts og talkshows med tryk på 'talk' frem for showmansship, så går han all-in med et one-on-one interview i næsten samtlige 60 minutter - og med hans evne til at dybe ned i detaljer, skal det nok være interessant. Det er lidt af en niche-program, men vi spår, at det nok skal fungere, hvis man gider at engagere sig i den interviewede.

Fordelt på de seks måneder får vi interviews i første sæson med George Clooney, Malala Yousafzai, Jay-Z, Tina Fey, Howard Stern og tidligere præsident Barack Obama.

Se traileren herunder:

Del

Seneste nyt