Connery

David Beckhams kur mod tømmermænd

"My granddad told me to do that"

Det er jul, og i forbindelse med al den gode mad, ryger der også et par genstande eller 8 indenbords. Vi skal selvfølgelig have øl. Snaps, det er klart. Måske et lille glas gløgg. Hey, er det en gin & tonic? (Okay okay, en gin & tonic er måske ikke specialt julet, men hallo.. gin!)

Anyway, alle de genstande er ofte lig med tømmermænd - og selvom jeg efterhånden nogenlunde ved, hvad jeg skal gøre for ikke at være nødsaget til at sidde foran toilettet hele den efterfølgende dag, så har jeg aldrig helt fundet mirakelkuren. Og skal man op til julefrokost dagen efterfølgende, så virker karrysild bare ikke særlig tiltalende, hvis det hele stadig kører lidt rundt, vel? 

David Beckham har i en snak med GQ magazine givet sit bedste bud på en kur mod tømmermænd, og den er faktisk ganske simpel: Han tager en Alka Seltzer tablet, inden han går i seng, og så spiser han en bacon sandwich, lige så snart han vågner.

"My granddad told me to do that," fortæller han. 

En Alka Seltzer er en smertestillende pille, så du kan sikkert efterlignede tricket derhjemme - og en bacon sandwich? Det lyder jo ikke heeeelt dumt dagen derpå, vel?

Hvad gør du for at undgå tømmermænd? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce