Connery

David Attenborough er fortæller i Netflix storstilede naturdokumentar - se trailer her

'Our Planet' er opfølgeren til 'Planet Earth'

Det der med dokumentarfilm er noget der vokser på en med alderen. Er der noget bedre, end at fordrive en tømmermændssøndag med lange dokumentarfilm og junkfood? Nope. 

Netflix har netop frigivet traileren til deres store dokumentarserie 'Our Planet'. Dokumentar-serien er skabt af samme team der lavede den prisvindende Planet Earth-serie, og akkurat som den, er den engelske fortæller ingen ringere end Sir David Attenborough. Hvis du derimod skulle have interesse i at udforske dokumentaren på andre sprog, kan du blandt andet opleve Penélope Cruz i den spanske version og Salma Hayek i den latinamerikanske version. 

Naturdokumentaren er på otte afsnit, og serien er filmet over fire år, med hjælp fra et 600-mand stort crew. 

Our Planet har premiere på Netflix den 5. april 2019.

ANNONCE
Our Planet - Trailer

I det første afsnit føres seerne på en rejse fra den brasilianske regnskov til øhavet Svalbard ud for Norge og udforsker, hvordan skrøbelige habitater er forbundet, og hvorfor de alle er afgørende for livets opretholdelse på vores planet.

Efterfølgende episoder viser Jordens vigtige økosystemer, eller habitater: de frosne verdener af is, junglerne, det kystnære hav, ørkenerne og græsstepperne, det åbne hav, ferskvandsområder og skove. Takket være det store team med nogle af verdens bedste dyrefotografer, researchere og forskere — og den nyeste 4K-kamerateknologi — indeholder hvert afsnit en lang række fantastiske sekvenser, der aldrig er blevet vist før.

Med et hidtil uset omfang og ambition vil Our Planet underholde og tryllebinde et globalt publikum i alle aldre. Endnu vigtigere vil serien hjælpe med at sætte gang i en vigtig diskussion om vores fælles hjem på et afgørende tidspunkt, hvor vi er nødt til at gøre noget. Seerne vil forundres over de forskelligartede landskaber og det dyrebare og sjældne dyreliv, men de vil også se de nødvendige skridt til at beskytte naturen.

"Over hele planeten ødelægges livsvigtige forbindelser,"
bemærker David Attenborough. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt