Connery

Dave Grohl fortæller en af verdens bedste road-trip historier

Den indeholder blandt andet stripklubber og en mistet tegnebog

Dave Grohl har været en verdensberømt rockstjerne i næsten tre årtier. Fra trommeslager for Nirvana til at være frontmand for Foo Fighters. Med så mange gigs og rock-legendestof under bæltet, har Grohl et helt liv fyldt med fantastiske historier. Grohl fortalte for nylig om en af de mest episke road trip-historier nogensinde, og den indholder selvfølgelig både stripklubber og manglende tegnebøger.

Grohl bandmate Taylor Hawkins gav et interview til Jane Kennedy, en radiovært fra Australien. Dave gav radioværten muligheden for enten at fremsige sine spørgsmål eller: "Jeg kan fortælle dig den sjoveste historie, du nogensinde har hørt." Jane valgte klogt at høre den episke road trip-historie. Du kan læse her, hvad der skete, men Dave fortæller historien bedst selv, i videoen længere nede.

I 1998 blev Ozzfest afholdt i Milton Keynes Bowl i England. Korn skulle optræde som hovednavn, men de aflyste. Foo Fighters fik et opkald om at erstatte Korn, men de troede ikke, at de var "metal nok" til at være på Ozzy Osbourne's heavy metal festival og tænkte "We'll get killed." Men muligheden var for god til at modstå, og bandet blev enige om at spille til OzzFest.

"Vi var helt skræmte," siger Grohl. "Vi ankommer til koncerten, Pantera spiller og de er det mest sindssyge metalband, du nogensinde har set. 60.000 mennesker går amok, og vi skal gå på lige efter dem. 

Vi går på, og jeg kigger ud til siderne af ??scenen, mens vi spiller og ser alle de her gutter. der synger med på vores tekster. Jeg tænker: "Det er fantastisk, det her!"

ANNONCE
Foo Foghters til Ozzfest 1998

Foo Fighters bliver derefter venner med gutterne fra Pantera og Dave forklarer: "They're alla bout whiskey and boobs." Pantera der ejer en stripklub der hedder "The Clubhouse", inviterer Foo Fighters på besøg.

Da Foo Fighters senere på året afsluttede deres tour boede Grohl i Los Angeles, men skulle flytte hjem til Virginia. Derfor tog Grohl og Hawkins på en "Dum og dummere" roadtrip på tværs af USA. Deres køreplan var baseret på hvor deres venner boede og hvor der var stripklubber. 

På turen stoppede de i en lille ørkenby Barstow (CA), for at tanke op. Derefter kørte de videre til Phoenix. Efter stoppet kørte de videre mod Phoenix, men undervejs opdagede Grohl, at han havde glemt sin tegnebog på benzintanken i Barstow.

Grohl ringede herefter til sin revisor, for at få ham til at hente tegnebogen og sende den til ham. Herefter ringede han til Pantera, og fortalte dem, at han var ville lægge vejen forbi deres stripklub i Texas. Dave og Taylor tog så en 800-mil lang omvej, for at tjekke Panteras stripklub ud. Først besøger de dog Taylors familie, der også bor i Texas. 

ANNONCE
Dave Grohl fortæller en af verdens bedste road-trip historier

Senere ankommer de til stripklubben The Clubhouse midt om natten. Grohl går op mod stripklubben, men dørmanden beder ham om ID - som han af gode grunde ikke kan vise frem. Grohl forklarer dørmanden, at han har glemt sin tegnebog på deres tur, men at han er venner med Pantera. 

Det får drømanden til at udbryde: Alle er venner med Pantera!

"VI KUNNE FANDME IKKE KOMME IND", udbryder Grohl. 

Ti år efter, at Dave og Taylor blev afvist på stripklubben, var Grohl forbi en surf-shop i det nordlige LA. Pigen ved kassen spørger ham, om han er Dave Grohl - hvortil Grohl svarer "Ja."

Kassedamen fortsætter, og spørger om han mistede sin tegnebog i Barstow i 1998, og Grohl siger "Ja!". Kassedamen siger så at det var hendes forældres tankstation, og at de stadig har tegnebogen. Grohl giver kassedamen hans adresseoplysninger, og efter et par dage dukker tegnebogen op, med alt indholdet fra 1998. 

ANNONCE
Dave Grohl fortæller om en legendarisk road trip
Del

Seneste nyt

Annonce