Connery

Dark Phoenix er den ultimative X-Men film

Nu kan vi endelig få visket X-Men 3 skuffende afbildning af Jeans alter ego.

De originale X-Men film var på deres egen særprægede måde gode - også 3'eren -, men de efterfølgende film med James McAvoy, Michael Fassbender og Jennifer Lawrence m.fl. har deres egen charme - også Apocalypse. 

Alle filmene i X-Men-universet har gjort det godt og er mindeværdige - på nær X-Men Origins: Wolverine med den perverterede Deadpool -, men det er som om, at især en figur aldrig fik en ærlig chance på det store lærred, Dark Phoenix.

Dark Phoenix er Jean Greys alter ego og er et af de mest magtfulde mutanter i universet.
Og i denne film får vi endelig mulighed for, på en troværdig måde, at følge hendes transformation fra Jean Grey til den skrækindgydende Dark Phoenix. 

Hvad ved vi om den kommende Dark Phoenix-film?

Traileren lægger ud med at vise os en meget ung Jean Grey, der opsøger Charles Xavier, for at hjælpe hende med at styre hendes kræfter.
Da det som voksen går op for hende, at den kørestolsdrevne Professor X har holdt ting skjult for hende, opsøger hun i frustration Magneto for at få svar.

Forandringen bliver i filmen sat i gang, da Jean Grey bliver ramt af en kosmisk kraft under en redningsmission i rummet.
Kraften har gjort hende stærkere end nogensinde før, men det har også gjort hende ustabil.
Dette sætter en kaskade af begivenheder i gang, hvor Jean gradvist ryger ud af kontrol og det er op til de resterende X-Men at få hende tilbage.

Som en lille overraskelse, har instruktøren, Simon Kinberg, lovet at Deadpool kommer til at gøre sin entré i denne film.
Dette virker dog forvirrende, da Deadpool-filmene foregår i dette årti og X-Men-filmene i 90'erne... medmindre den tidsrejsende Cable har haft en finger med i spillet.
 

Er du klar til at se en to timer lang film om en følelsesmæssigt ustabil kvinde?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce