Connery

Danskerne er vilde med Tesla - også på brugtmarkedet.

Teslas prisændringer har skabt bevægelse på DBA

Nye tal fra Danmarks største online handelsportal, DBA, viser at Tesla stadig er enormt populært på brugtmarkedet.

DBA har nu offentliggjort statistik fra januar måned 2023. Tallene viser, at der var hele 117% flere søgninger på Tesla i januar sammenlignet med måneden før, og at søgeordet blev det 8. mest trendende på DBA den måned. 

Har du en ven i Brøndby Strand, og er han en mand i alderen 30-49 år, er sandsynligheden for, at han har søgt efter en brugt Tesla på DBA, rimelig stor. Langt de fleste Tesla-søgninger står mændene nemlig for. Kun ni procent kvinder har tastet ’Tesla’ ind i DBAs søgefelt, mens mændene står for 91 procent af søgningerne. DBAs brugere i aldersgrupperne 30-39 og 40-49 er ligeledes dem, der har udvist størst interesse for Tesla på DBA.

Årsagen til interessen skal ifølge DBA findes i en prisnedsættelse fra Tesla på 20-30% for deres nye biler, som blev meldt ud i januar. Det har gjort Tesla mere overkommelig for danskerne, og derfor er interessen for bilmærket steget markant. Normalt er Tesla det 4. mest populære bilbrand på DBA, kun overgået af BMW, Volvo og Mercedes.

DBA Guide skriver også, at Teslas popularitet på DBA skyldes den unikke kombination af miljøvenlig teknologi, lave driftsomkostninger og en høj grad af komfort og luksus. 

Hvis du også overvejer at købe en brugt Tesla, kan du altså glæde dig over, at der er masser af muligheder på DBA. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce