Connery

Danske iværksættere vil gøre joggingbukser overflødige

En hybrid mellem chinos og sweatpants kombinerer det bedste fra begge verdener

Jeg forestiller mig, at mange af os kender til dette prioriteringsdilemma: joggingbuksernes behagelighed eller pæne buksers udseende? Man kan ikke altid få det hele, og sommetider vinder behagelighed jo bare over udseende - joggingbukser it is. Intet ondt ord om joggingbukser herfra, men hvis jeg var inviteret ud, og min date troppede op i sådan et par, så kan det da godt være, jeg lige ville undre mig lidt. Bare en lille smule..

Men hvad så - er man så bare nødt til at gå på kompromis med komfort? Ikke nødvendigvis! Tre unge iværksættere fra Aalborg satte sig nemlig for at løse dette problem ved at designe et par bukser, der kombinerer det bedste fra begge verdener – en hybrid mellem joggingbukser og den klassiske chino.

Danske iværksættere vil gøre joggingbukser overflødige

Ved første øjekast ligner bukserne et par almindelige chinos, men de er lavet i stof, der både er fleksibelt og blødt, som vi kender det fra joggingbukser. Bukserne er designet til at følge kroppens naturlige form, og fordi der er så meget stræk i, vil bukserne efter blot en times brug tilpasse sig ejermandens ben. Så er der altså ingen undskyldninger for ikke lige at skifte joggingbukserne ud, inden du skal på date!

De tre iværksættere har netop skudt deres kickstarter kampagne i gang, tjek det ud!

Del